„Binele-i bun atunci când e bine făcut.” (Horja Robert Emanuel)

Îmi place să creez, să am idei, să inventez, dar cel mai mult îmi place să mă joc cu ceea ce creez și să pun punctul pe „i” prin idee, invenție și inovație. Aici cred că se găsește succesul binecuvântării mele profesionale și personale.

Blog

Contact

Cuprins

Mergi la nivelul următor!

E timpul să mergi la nivelul următor! Cum? Cu ajutorul unei aplicații de Android!

Uită-te un pic la concurența ta și vezi dacă poți să numeri mai mult decât degetele de la o mână pe cei care au o aplicație de mobil pentru brandul lor…

O aplicație de mobil (pe Android) te propulsează în fața concurenței și în plus, vei avea un nou canal de comunicare cu potențialii sau actualii clienți.

Mai mult decât atât, te pot ajuta cu aplicații de Android personalizate, fie pentru clienți, fie pentru uz intern!

Aplicații personalizate

Spune-mi cu ce să te ajut și pregătesc o arhitectură solidă pentru a crea aplicația potrivită pentru nevoile tale!

Odată ce stabilim cum să fie aplicația și ce design să aibă, nu rămâne decât să o duc la viață, iar eficiența funcționalității ei să fie maximă…

Cât costă o aplicație de Android? Nu există un preț anume, ci totul se rezumă la tarif per oră.

Preț

Prețul pe oră pentru a lucra la o aplicație de Android este de 15 $, în cazul meu.

Bineînțeles că îți voi estima un număr de ore, în funcție de complexitatea aplicației, iar dacă toate lucrurile merg în direcția potrivită, colaborarea noastră va fi una de succes.

Ca bonus, te ajut gratuit să publici aplicația pe Google Play!

Publicare

Procesul de publicare poate fi unul destul de anevoios, dar n-ar trebui să fie așa dacă este făcut pas cu pas ca la carte…

Te ajut să publici aplicația pe Google Play ca bonus gratuit din partea mea!

Voi configura tot ce trebuie, voi crea materialele grafice pentru publicare și mă asigur personal că domnul Google va accepta aplicația.

Dacă vrei să publici aplicația de pe un cont propriu (de dezvoltator), trebuie să cumperi o licență care costă 25 $. În cazul în care dorești să nu achiziționezi o licență proprie, te voi ajuta și îți voi publica aplicația pe contul meu de dezvoltator: Stufflex.

Mentenanță

Din păcate sau din fericire, mentenanța este obligatorie… Google are un sistem destul de complex când vine vorba de actualizările pe care le oferă an de an.

„Din păcate” e doar că trebuie să fii (sau să fiu) cu ochii-n patru să nu apară ceva actualizări care să „bușească” aplicația, iar „din fericire” este pentru că trebuie să fii (sau să fiu) la curent cu noutățile din zona de Android, ca aplicația să fie funcțională și peste N ani.

Îți ofer mentenanță anuală la prețul de 30 $. În ce constă? Păi, voi face actualizări la versiunile noi de Android și de SDK (în Android Studio), în fiecare an cât timp este publică aplicația și voi face un backup în 2 locuri diferite pentru arhivarea versiunii.

Poți să nu optezi pentru mentenanță, dar dacă vrei să faci o actualizare după 2 ani și mă pui pe mine la treabă, o să-mi dai de lucru mai mult decât ar fi necesar. Nu mă plâng, te ajut fără nicio problemă! 

„Binele-i bun atunci când e bine făcut.”

Pentru mai multe detalii, te rog să mă contactezi pe WhatsApp la numărul de telefon 075 041 7794. Mulțumesc!

Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Impresii
Vezi toate comentariile