„Binele-i bun atunci când e bine făcut.” (Horja Robert Emanuel)

Îmi place să creez, să am idei, să inventez, dar cel mai mult îmi place să mă joc cu ceea ce creez și să pun punctul pe „i” prin idee, invenție și inovație. Aici cred că se găsește succesul binecuvântării mele profesionale și personale.

Blog

Contact

Social Media
112 (lei): audit Social Media!

Orice cont de Social Media necesită un audit cel puțin o dată pe an… Auditul pentru conturile de Social Media e precum revizia tehnică la mașină sau analizele medicale la om.

Înainte de a începe auditul, te rog să-mi răspunzi la 2 întrebări:

  1. Care-i scopul contului de Social Media?
  2. De cât timp ai contul de Social Media?

Presupun că scopul contului de Social Media este acela de a-ți aduce mai mulți potențiali clienți și ulterior vânzări mai multe.

Unii au conturi de Social Media doar de prezentare, fără să aibă ca scop partea de vânzare. Oare de ce să te chinui să crești un cont dacă nu primești nimic în schimb?

Dacă ai un cont nou, atunci nu este nevoie de un audit, ci de o strategie, adică de o analiză și de o direcție clară pentru a putea fi implementată.

În schimb, dacă ai un cont „cu experiență” (sau cu ceva vechime), atunci e momentul ideal pentru un audit.

Dacă o mașină are nevoie de o inspecție tehnică periodică și dacă omul trebuie să-și facă anual câteva analize medicale (mai mult pentru prevenție), atunci și contul tău de Social Media are nevoie de un control de rutină…

Prețul pentru auditul unui cont de Social Media (Facebook, Instagram, LinkedIn) este de 112 lei!

Ce cuprinde auditul? Aici e secretul meu… Vei primi o analiză specifică din partea unui consultant.

Sunt reguli de bun-simț care trebuie respectate atât în viața de zi cu zi (ca om), cât și în mediul online, prin utilizarea contului de Social Media.

Auditul îl vei primi sub formă de raport în format PDF.

112 (lei): audit Social Media! Te rog să-mi scrii pe WhatsApp la numărul +40 748 779 701 și te ajut cu plăcere la analiza contului (sau conturilor) de Social Media!

„Binele-i bun atunci când e bine făcut.”

UPDATE 10.04.2024: prețul este de 199 RON. Mai multe detalii găsești pe pagina „Audit Social Media”.

Distribuie:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Impresii
Vezi toate comentariile