fbpx

„Binele-i bun atunci când e bine făcut.” (Horja Robert Emanuel)

Îmi place să creez, să am idei, să inventez, dar cel mai mult îmi place să mă joc cu ceea ce creez și să pun punctul pe „i” prin idee, invenție și inovație. Aici cred că se găsește succesul binecuvântării mele profesionale și personale.

Blog

Contact

Social Media
Conținut #RICH pe Social Media

Ai nevoie de conținut relevant, interactiv, captivant și halucinant pe rețelele de Social Media? Înseamnă că vrei să fii #RICH. Felicitări! Se poate!

Parcă orice om vrea să fie #RICH (bogat), nu-i așa? Ei bine, nu-ți promit bogăție, dar pot să creez pentru afacerea ta un conținut bogat în relevanță, vrednic de interacțiune, captivant pentru potențialii clienți și halucinant.

Hai să iau fiecare termen din #RICH și să-l explic puțin câte puțin…


Relevant

Cu ce vrei să te deosebești în mediul online dacă nu prin relevanță? Dacă ai prieteni buni, ți-ar spune fără nicio rușine că n-are rost să-ți pierzi timpul degeaba dacă nu vii cu ceva care să iasă în evidență… Până la urmă vrei să vinzi, corect? Tu ai cumpăra de la tine?

Ca regulă generală, orice postare în mediul online trebuie să invite la o acțiune. Chiar și alea trei secunde sunt o acțiune din moment ce omul s-a oprit să se uite la ce ai postat… Nu te mulțumi doar cu atât! Creează conținut interactiv!


Interactiv

Încearcă să fidelizezi potențialii clienți și chiar pe cei care nu vor fi niciodată clienții tăi. Cum? Prin interacțiune! Jocurile sunt cele mai potrivite opțiuni pentru fidelizare…

Invită lumea să lase comentarii, să aprecieze postările, efectiv să dea „Bună ziua!” printr-o interacțiune, fie ea și „inocentă” (distribuire).

Cu cât ai interacțiune mai mare la o postare, cu atât mai mult este împinsă în față la cât mai multe persoane (la prietenii prietenilor celor care interacționează). Fă bine ca postarea să fie captivantă dacă vrei ca data viitoare să ai o nouă șansă la un boom!


Captivant

Urmăresc multe pagini și conturi de Social Media doar pentru că oferă conținut captivant, care mă „hrănește” cu un pic de cultură generală…

Postările captivante trebuie să fie nelipsite din planul strategic al calendarului tău! Apropo, ai o strategie de postări sau postezi „după ureche”?

Oferă informații valoroase și vei avea parte de tot ce trebuie pentru a fi #RICH! Nu uita de conținutul halucinant! Ce înseamnă asta?


Halucinant

Poți avea conținut WOW dacă ai creativitate (nelimitată?!), dar ai nevoie de multă muncă. Chiar dacă ai idei geniale, nu toate vor lua viață prin invenție și sunt și mai mici șansele ca toate să fie inovatoare…

Postările halucinante sunt foarte rare. De obicei, trebuie să conțină glume sau mesaje care stârnesc revoluția (#hate).

Ca principiu, nu mă bag în revoluții și nu-mi place să mă iau la trântă cu nimeni, mai ales în mediul online. Prefer o glumă bună… Chiar și-așa, glumele nu garantează întotdeauna că postarea va fi WOW.

Fiind ultima literă pentru a fi #RICH de #RICH, conținutul tău este halucinant din momentul în care îndeplinește condițiile de a fi relevant, interactiv și captivant. A fi halucinant (grandios) este cireașa de pe tort. Orice succes are în spate un munte de eșecuri!

Dacă vrei să ai un conținut #RICH pe Social Media (în special pe Facebook), te rog să mă contactezi pe WhatsApp la numărul 075 041 7794.

Te rog să vizitezi pagina „Creare conținut Social Media” pentru a vedea prețurile la pachetele pe care le pun la dispoziție.

Dacă alegi unul dintre pachete, primești gratuit următoarele bonusuri:

  • Strategie de conținut
  • Administrare cont
  • Interacțiune la comentarii
  • Raport lunar

Vrei să fii #RICH? Cu ajutorul unui conținut #RICH, clienții (cu bani) nu vor întârzia să apară!


„Binele-i bun atunci când e bine făcut.”

✍ Horja Robert Emanuel
CEO & Director HRE CONSULTANT S.R.L.
WhatsApp 075 041 7794

Distribuie:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Impresii
Vezi toate comentariile