„Binele-i bun atunci când e bine făcut.” (Horja Robert Emanuel)

Îmi place să creez, să am idei, să inventez, dar cel mai mult îmi place să mă joc cu ceea ce creez și să pun punctul pe „i” prin idee, invenție și inovație. Aici cred că se găsește succesul binecuvântării mele profesionale și personale.

Blog

Contact

Cuprins

Ai nevoie de un site web?

Dacă ai o afacere, atunci ai nevoie de un site web fără a mai sta pe gânduri! Site-ul nu este un moft, ci o necesitate! Digitalizarea este inevitabilă… „Nu lăsa pe mâine ce poți face azi!

Site-ul este o necesitate și la capitolul de prezentare în mediul online. Dacă pui accent doar pe conturile de Social Media, te felicit, dar nu te aplaud…

Degeaba vinzi monede de aur pe turagram.com (site fictiv), iar adresa ta de e-mail este turagram4u@gmail.com (sper că este o adresă fictivă…).

Neapărat trebuie să ai un domeniu cu numele firmei tale sau cu produsul de bază pe care-l oferi! Trebuie să fii profesionist și la capitolul prezentare! Dacă nu ai un domeniu (acel nume care se pune după simbolul @ la adresa de e-mail sau înainte de TLD la website), atunci e timpul să-ți iei unul…

După ce ai stabilit că ai nevoie de un site web și mă contactezi, ne trebuie un plan de acțiune… În continuare îți prezint care este planul de acțiune pentru o colaborare eficientă, în deplină armonie.

Plan de acțiune

Îmi place să fiu organizat, chiar dacă în lumea asta a online-ului apar tot felul de neprevăzute, iar ca programator sunt întâmpinat cu tot felul de provocări… Până la urmă, rolul unui programator este să găsească soluții, corect? La fel și pentru un consultant

Nu doar că-mi place să fiu organizat, ci mă delectez și cu jocurile de cuvinte! Planul de acțiune îl facem după ACȚIUNE!

Analiză: orice plan trebuie să aibă la început partea de analiză! Am nevoie să aflu de la tine detalii cu privire la afacerea ta și (de ce nu?!) să vedem ce site-uri are concurența ta. Îmi place competiția și cred că în business e valabilă ideea de a trudi pentru a avea servicii mai bune.

Conținut: dacă ai un conținut bun, atunci ai o vizibilitate mai bună în fața potențialilor clienți! Dacă ai o idee despre cum să arate site-ul sau ce secțiuni vrei să conțină, poți să-mi spui fără nicio reținere. Tot la această etapă stabilim împreună ce tip de temă să folosim pentru website.

Țintă: înainte de a ne apuca de treabă, trebuie să țintim la ceva… Ca în orice afacere, e bine să ai o țintă, ceva după care să te ghidezi. După ce punem la punct etapele de analiză și conținut, „batem în cuie” cum să fie structura site-ului și mă apuc de implementare.

Implementare: aici sunt în „apele mele”. Mă „joc” câteva zile (între 10 și 15 zile lucrătoare), creez toate paginile, redactez textul, pun imaginile aferente… Practic, după finalizarea etapei de implementare, site-ul este în proporție de 75% gata de pus în ramă.

Uniformizare: când predai foaia de examen, te uiți să vezi dacă totul e bine, nu-i așa? Ei bine, după ce implementez tot ce trebuie, voi face o mică recapitulare și voi reflecta asupra site-ului creat, astfel încât să mă asigur că acesta este uniform, compact și util din toate punctele de vedere.

Netezire: e timpul să intervii și tu! În această etapă trebuie să-ți spui punctul de vedere, cât de mult îți place site-ul și ce anume ar trebui să îmbunătățesc.

Evaluare: ultima etapă! Evaluarea finală îți aparține ție! Practic, ți-l predau la cheie, iar tu îți vei da acordul pentru publicare. Dacă e ceva de adăugat sau de corectat, intervin fără nicio ezitare! Este în interesul meu să fii mulțumit, iar site-ul să fie unul util și eficient!

Bineînțeles, nu ne apucăm de planul de acțiune înainte de a bate palma la prețuri…

Tarife creare site-uri web

Prețurile se schimbă în funcție de sezon, de numărul de comenzi pe care le am în desfășurare sau chiar anual (#inflație).

Tariful pentru serviciul de creare site-uri web pe care-l ofer este următorul: 300 € + 15 €/pagină.

Ce primești în prețul de față?

Ce costuri ai în plus? Înainte de a mă apuca de treaba propriu-zisă (crearea site-ului), este nevoie să achiziționezi separat un loc de găzduire pentru site, domeniu și un certificat SSL (certificat de securitate).

Îți recomand să le achiziționezi pe toate dintr-un singur loc, fie de la HOSTERION, fie de la IONOS, fie de la ROMARG. Taxa pentru găzduire este un pic peste 100 €/an, domeniul costă în jur de 11 €/an, iar prețul pentru certificatul SSL diferă de la host la host…

Dacă nu ai un magazin online, atunci pot să-ți găzduiesc site-ul direct la mine și te costă doar 50 €/an.

Servicii extra

Îți pun la dispoziție câteva servici extra! 

 • Optimizare SEO 100% („la cheie”): 50 €.
  Pot să-ți optimizez site-ul, înainte să ți-l predau, din punct de vedere SEO (tehnic și on-page). Apropo, ofer și servicii SEO dacă vrei ca pe termen lung domnul Google să-ți propulseze site-ul în topul căutărilor!
 • Integrare Google Search Console: 20 €.
  Trebuie ca fiecare pagină să fie mai întâi indexată în Google, apoi domnul Google o analizează și decide dacă merită sau nu să fie în top… Integrarea Google Search Console nu trebuie să lipsească la niciun site web! Dacă alegi optimizarea SEO, îți voi face reducere de 50% și te va costa doar 10 €.
 • Configurare adresă de e-mail: 5 €/adresă.
  Mai mult decât atât, te pot ajuta să-ți configurezi adresa de e-mail pe laptop/desktop cu Mozilla Thunderbird. Dacă vrei să fie legată cu adresa de Gmail, te pot ajua la prețul de 10 €/adresă.
 • Integrare/configurare Google Analytics: 20 €.
  Îți recomand să ai pe cineva la partea de SEO dacă tot vrei să ai integrat și configurat Google Analytics. Mă ocup și de SEO… Mai multe vezi pe pagina „Servicii SEO”.
 • Articol de blog optimizat SEO: 19 €/articol.
  Sunt scriitor și blogger, deci te pot ajuta fără nicio reținere cu scrierea și configurarea articolelor de blog pentru SEO 100%. Vrei să fii în top pe Google? Atunci ai nevoie de conținut, adică de articole, și nu orice fel de articole, ci optimizate SEO 100%. Vezi pe pagina „Articole de blog” ce bonusuri gratuite primești dacă alegi să-ți scriu articole pe site.

Servicii de mentenanță

Orice lucrare bună trebuie întreținută, nu-i așa? Îți ofer servicii exclusive de mentenanță pentru ca site-ul tău să fie mereu în formă!

 • Actualizare plugin-uri: 10 €/lună.
 • Backup: 5 € pentru 1 backup/lună; 7 € pentru 2 backup-uri/lună.
 • Modificări la site: 15 €/oră.

Mă asigur ca site-ul tău să fie funcțional pe toata durata colaborării!

Contact

Pentru mai multe detalii, aștept să mă contactezi pe WhatsApp la numărul de telefon +40 748 779 701. Mulțumesc!

P.S. Dacă consideri că te ajută, pot să transpun site-ul într-o aplicație de mobil (Android).

Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Impresii
Vezi toate comentariile