„Binele-i bun atunci când e bine făcut.” (Horja Robert Emanuel)

Îmi place să creez, să am idei, să inventez, dar cel mai mult îmi place să mă joc cu ceea ce creez și să pun punctul pe „i” prin idee, invenție și inovație. Aici cred că se găsește succesul binecuvântării mele profesionale și personale.

Blog

Contact

WEB
Ai nevoie de un site?

Ai nevoie de un site? Cartea ta de vizită (sau a afacerii tale) în mediul online este și va fi întotdeauna site-ul! De ce?

Un proverb românesc spune că „Ce-i în mână nu-i minciună” și pot să afirm că este adevărat. Site-ul este singurul bun propriu în mediul online! Ține minte afirmația asta…

Rețelele de Social Media nu sunt ale tale în mod legal, chiar dacă au numele tău (sau al afacerii tale), informațiile tale, poze cu serviciile oferite, logo-ul tău etc.

Trebuie să te pună pe gânduri orice cont creat în mod gratuit pe Social Media. Datele colectate de pe urma folosirii acelui cont nu sunt ale tale. Poate zici că nu te afectează și te cred.

Dar ce spui când o platformă mare, precum Facebook, se întoarce cu „fața la cărți și cu spatele la oameni…”?

În 4 octombrie, 2021, a „căzut” și Facebook, și Instagram, și WhatsApp! Dacă afacerea ta depinde doar de aceste trei platforme, ești pe drumul cel bun… dacă ai un site, bineînțeles…

Probleme apar peste tot, nu trebuie generalizat. Și dacă ai propriul site poți să întâmpini tot felul de „căderi”, iar principalii vinovați vor fi cei care-ți găzduiesc site-ul. Partea bună este că vei avea transparență totală, nu ca la Facebook, Instagram, WhatsApp etc.

Dacă pui totul în balanță, un site propriu pentru afacerea ta este soluția optimă!

De ce fel de site ai nevoie? În funcție de nevoie, poate vrei un site de prezentare sau un magazin online.

Îți dorești un site creat într-un stil potrivit pentru vânzări, prezentabil și apreciat de domnul Google, să apară în topul căutărilor?

Pentru mai multe detalii, te rog să mă contactezi pe WhatsApp la numărul +40 748 779 701 și te ajut cu plăcere!

Distribuie:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Impresii
Vezi toate comentariile