„Binele-i bun atunci când e bine făcut.” (Horja Robert Emanuel)

Îmi place să creez, să am idei, să inventez, dar cel mai mult îmi place să mă joc cu ceea ce creez și să pun punctul pe „i” prin idee, invenție și inovație. Aici cred că se găsește succesul binecuvântării mele profesionale și personale.

Blog

Contact

WEB
Ai nevoie de un site?

Ai nevoie de un site? Cartea ta de vizită (sau a afacerii tale) în mediul online este și va fi întotdeauna site-ul! De ce?

Un proverb românesc spune că „Ce-i în mână nu-i minciună” și pot să afirm că este adevărat. Site-ul este singurul bun propriu în mediul online! Ține minte afirmația asta!


Afacerea ta are nevoie de un site!

Orice-ar fi și orice-ar zice unul sau altul, afacerea ta va „striga” întotdeauna că are nevoie de un site web. Te mulțumești doar cu un cont de Social Media pentru promovarea afacerii?

Rețelele de Social Media nu sunt ale tale în mod legal, chiar dacă au numele tău (sau al afacerii tale), informațiile tale, poze cu serviciile oferite, logoul etc.

Trebuie să te pună pe gânduri orice cont creat în mod gratuit pe Social Media. Datele colectate în urma folosirii acelui cont nu sunt ale tale. Poate zici că nu te afectează și te cred.

Dar ce spui când o platformă mare, precum Facebook, se întoarce cu „fața la cărți și cu spatele la oameni…”?

În 4 octombrie, 2021, a „căzut” și Facebook, și Instagram, și WhatsApp! Dacă afacerea ta depinde doar de aceste trei platforme, ești pe drumul cel bun dacă ai un site web, bineînțeles…

Probleme apar peste tot, nu trebuie generalizat. Și dacă ai propriul site poți să întâmpini tot felul de „căderi”, iar principalii vinovați vor fi cei care-ți găzduiesc site-ul. Partea bună este că vei avea transparență totală, nu ca la Facebook, Instagram, WhatsApp etc.

Dacă pui totul în balanță, un site propriu pentru afacerea ta este soluția optimă!


Antreprenorul are nevoie de un site!

De ce fel de site ai nevoie? În funcție de nevoie, poate vrei un site de prezentare sau un magazin online.

Îți dorești un site creat într-un stil potrivit pentru vânzări, prezentabil și apreciat de domnul Google, să apară în topul căutărilor?

Site-ul web trebuie să fie util. La urma urmei, de ce ai investi într-un site web dacă nu îl vei folosi pentru a-ți scoate banii și mai ales pentru a crește numărul vânzărilor?

O grămadă de antreprenori au site-uri web pentru afacerile lor și nu se sinchisesc să investească în promovarea site-ului. Îți recomand să citești articolul „Site-ul web nu este un breloc!”.

A avea un site web nu este suficient. Înainte să-ți promovezi produsele sau serviciile, trebuie să-ți promovezi site-ul. Cum? Cu ajutorul serviciilor SEO.


Site-ul web are nevoie de SEO!

SEO provine de la acronimul „Search Engine Optimization” și are rolul de a promova site-ul web atât pentru motoarele de căutare (precum Google, Bing, Baidu, Qwant, Yandex etc.), cât și pentru oameni (vizitatorii site-ului tău).

Cum se face SEO? Întâi se face un audit SEO (adică o analiză generală a site-ului), apoi se trece la partea de optimizare în funcție de cuvintele cheie pentru care vrei ca site-ul tău să fie afișat în căutări.

De exemplu, dacă ai un site pentru o pensiune în Brașov, Sibiu sau Oradea, atunci la căutarea „pensiune Brașov” sau „pensiune Sibiu” sau „pensiune Oradea”, site-ul tău ar trebui să apară pe prima pagină în Google.

Cum poate să apară pe prima pagină în Google? Numai și numai dacă este optimizat SEO pe cuvântul cheie „pensiune”, apoi orașul (localitatea, comuna etc.) în care se află pensiunea și bineînțeles, alte cuvinte cheie pentru care site-ul să fie optimizat pentru a intra în topul căutărilor.

Cu cât ai mai multe cuvinte cheie optimizate pentru site-ul tău și cu cât ai mai multe pagini în topul afișărilor pe Google (sau alt motor de căutare), cu atât mai mult autoritatea site-ului tău va crește, iar scorul SEO per total va fi mai bun.

Îți ofer atât servicii de SEO, cât și servicii web pentru crearea site-ului potrivit pentru afacerea ta.

Pentru mai multe detalii, te rog să mă contactezi pe WhatsApp la numărul +40 748 779 701 și te ajut cu plăcere!

„Binele-i bun atunci când e bine făcut.”

Distribuie:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Impresii
Vezi toate comentariile