„Binele-i bun atunci când e bine făcut.” (Horja Robert Emanuel)

Îmi place să creez, să am idei, să inventez, dar cel mai mult îmi place să mă joc cu ceea ce creez și să pun punctul pe „i” prin idee, invenție și inovație. Aici cred că se găsește succesul binecuvântării mele profesionale și personale.

Blog

Contact

Cuprins

Consultanță

Preferi tratamentul sau prevenția? Dar cum afli dacă ai nevoie de tratament sau dacă trebuie să previi ceva anume? Printr-o consultație, nu-i așa? Ei bine, pentru consultanța în business, IT și Social Media, poți lua legătura cu mine pe WhatsApp la numărul +40 748 779 701.

Este logic și normal să te consulți cu cineva în anumite cazuri, fie că vrei să iei o decizie legată de business, fie că vrei să implementezi ceva tehnic în compania ta, fie că vrei să construiești o rețea de marketing care să-ți aducă mai mulți clienți.

Fii pe pace! Ai ajuns pe site-ul potrivit… Orice serviciu pe care-l ofer are într-o oarecare măsură inclusă partea de consultanță.

Consultanța luată separat este un serviciu premium care merită toată atenția ta (și a mea)!

Consultanță business

Toată lumea vrea să aibă un business de succes, nu-i așa? Până la urmă, de ce vrei să fii antreprenor dacă nu pentru un iz de succes profesional, material și, de ce nu, personal?

Știi care este definiția businessului? Îți recomand să citești definiția de pe pagina „Consultanță business”. Tot acolo vei găsi și alte informații relevante cu privire la procesul pe care-l parcurg atunci când vom colabora.

Încă ceva: îți recomand și articolul „Factorii ROBI în consultanță”. Orice consultanță de business trebuie să atingă factori precum riscul, organizarea, bunăvoința și implementarea (ROBI).

Consultanță IT

Orice afacere care se respectă are nevoie de consultanță în zona IT!

Viteza cu care totul se desfășoară pe repede-nainte este uluitoare. Care va fi apogeul? Digitalizarea a tot ceea ce există în format fizic.

Dacă deții un business, este inevitabil să nu te folosești de tehnologie pentru a-l crește sau a-l menține într-o zona avantajoasă.

Îți recomand pagina „Consultanță IT” pentru a vedea cele patru etape pe care le parcurg când vine vorba de soluții…

Consultanță Social Media

Social Media este principalul canal de comunicare cu potențialii clienți. Ai curaj să-ți alegi o platformă de Social Media și să „sari” pe ea fără nicio ezitare?

În urma unei consultanțe (consultații), îți pot recomanda platforma potrivită de Social Media pentru domeniul tău de activitate. Îți scriu din start că nu vei da greș dacă „ataci” Facebook-ul…

Poate că deja ai conturi bune pe Social Media și treaba funcționează (aproape) perfect. Felicitări!

Îți recomand informațiile de pe pagina „Consultanță Social Media” pentru a afla mai multe despre consultanța pe care o ofer pentru Social Media.

Te pot ajuta cu ceva? Bineînțeles!

Te pot ajuta cu ceva? Nu doar cu „ceva”, ci cu mult mai mult… Consultanța este un serviciu premium, iar roadele culese de pe urma unui lucru bine făcut sunt prețuite de toată lumea, fie client, fie angajați, fie inclusiv de tine (și cei dragi ție)!

Îți pun la dispoziție trei tipuri de consultanțe (business, IT, Social Media). Alege înțelept!

P.S. Consultanța business le include pe toate, la un moment dat…

Pentru mai multe detalii, te rog să mă contactezi pe WhatsApp la numărul +40 748 779 701. Mulțumesc!

Consultanță business
Consultanță IT (tehnică)
Consultanță Social Media
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Impresii
Vezi toate comentariile