fbpx

„Binele-i bun atunci când e bine făcut.” (Horja Robert Emanuel)

Îmi place să creez, să am idei, să inventez, dar cel mai mult îmi place să mă joc cu ceea ce creez și să pun punctul pe „i” prin idee, invenție și inovație. Aici cred că se găsește succesul binecuvântării mele profesionale și personale.

Blog

Contact

Social Media
Creativitate nelimitată?!

Cine are creativitate nelimitată? Robotul? Slabe șanse spre zero absolut… De ce? Dacă omul n-are creativitate nelimitată, înseamnă că nici robotul creat de om nu va avea.

În mediul online, întotdeauna este nevoie de conținut proaspăt. E bine să-ți obișnuiești audiența cu un anumit stil, dar la un moment dat trebuie să faci un pas în față și să cauți fidelizarea altor potențiali clienți.

Cum faci asta? Cu ajutorul unui conținut interactiv, captivant și relevant.


Conținut interactiv

Tipurile de postări care „cerșesc” aprecieri și comentarii au conținut interactiv? Categoric, dar nu trebuie să te limitezi.

Postările care „cerșesc” aprecieri și comentarii sunt postări agresive… Marketingul nu trebuie să zgârie pe nimeni. Ai urmărit vreodată clipurile de pe YouTube ale lui Mircea Bravo? N-am văzut nicăieri strategie de marketing mai bună.

Marketingul adevărat ține de partea umană, afectivă, personificată și nicidecum nu se bazează pe un ton vulgar de cerșetor.

Oamenii care creează conținut agresiv, cu siguranță n-au creativitate nelimitată. În afară de Comment/Like/Share/Subscribe nu știu să zică nimic altceva? Ce faci cu un om care-ți zice-ntruna: „Dă și mie”?


Conținut captivant

Conținutul captivant trebuie să fie literă de lege în planificarea săptămânală a postărilor tale!

Nu trebuie să „arunci” în online chiar orice. Nu trebuie să afle toată lumea faptul că nu ai creativitate nelimitată…

Conținutul captivant se recunoaște de la o poștă, mai ales de către persoane care n-au nicio legătură cu domeniul tău de activitate sau cu produsele/serviciile pe care le oferi. Asta înseamnă că ai un conținut relevant…


Conținut relevant

Dacă eu, ca pasionat de cultură generală, sunt captat de o postare de-a ta cu privire la tipurile de albine pe culori, înseamnă că m-ai prins…

Indiferent de tipurile de produse sau servicii pe care le oferi, dacă postările tale au un conținut interesant, care oferă informații utile și stârnesc curiozitatea, atunci ești pe drumul cel bun.

Conținutul relevant este cheia prin care vei crește conturile/paginile de Social Media.


Concluzie

Ai nevoie de conținut interactiv, captivant și relevant pe rețelele de Social Media?

Te ajut cu plăcere! Contactează-mă pe WhatsApp la numărul 075 041 7794! Mulțumesc!


„Binele-i bun atunci când e bine făcut.”

✍ Horja Robert Emanuel
CEO & Director HRE CONSULTANT S.R.L.
WhatsApp 075 041 7794

Distribuie:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Impresii
Vezi toate comentariile