„Binele-i bun atunci când e bine făcut.” (Horja Robert Emanuel)

Îmi place să creez, să am idei, să inventez, dar cel mai mult îmi place să mă joc cu ceea ce creez și să pun punctul pe „i” prin idee, invenție și inovație. Aici cred că se găsește succesul binecuvântării mele profesionale și personale.

Blog

Contact

Ai nevoie de conținut interactiv, captivant și relevant pe rețelele de Social Media? Te ajut cu plăcere! (WhatsApp +40 748 779 701)

Am pregătit o serie de pachete pentru crearea de conținut pe platformele de Social Media, în mod special pe Facebook și Instagram.

De ce doar Facebook și Instagram? Un brand prinde cel mai bine contur pe Facebook, iar pe Instagram se fidelizează clienții.

Facebook este cea mai puternică platformă de socializare, nu doar pentru numărul mare de utilizatori, ci datorită tipologiilor de oameni, care au un cuvânt de spus dacă serviciile sau produsele tale merită să fie achiziționate sau nu. Vocea poporului contează nu doar la vot…

Pachete Social Media (prețuri lunare)

Facebook WE3K

3 postări / săptămână (740 lei)

Facebook UNO

1 postare / zi (1200 lei)

Facebook DUO

2 postări / zi (1800 lei)

Pachete Social Media
Facebook & Instagram WE3K

3 postări / săptămână (994 lei)

Facebook & Instagram UNO

1 postare / zi (1600 lei)

Facebook DUO + Instagram UNO

2 postări / zi - Facebook și 1 postare / zi - Instagram (2400 lei)

Facebook WE3K

Dacă vrei să „testezi apele” sau pur și simplu ai o pagină de Facebook care are un număr frumos de urmăritori (și interacțiuni), atunci poate ai nevoie de doar trei postări pe săptămână. Sau poate că vrei să crești încet, dar sigur…

De ce trei? Pentru simplul fapt de a posta pe considerentul „o zi DA, o zi NU”.

Bineînțeles, caracteristica de bază a zonei online este consumul, iar trei postări pe săptămână nu vor fi niciodată suficiente, ci doar de bun augur…

✅ Preț lunar: 740 lei (3 postări / săptămână).

*Ofertă valabilă și pentru Instagram (3 postări / săptămână).

Facebook UNO

O postare pe zi poate înseamna o vizibilitate bună. 

Chiar dacă ai un număr relativ frumos de urmăritori pe pagina de Facebook, trebuie să ții cont că te lupți zilnic cu alte postări, fie ele relevante sau nu, ale altor conturi sau pagini.

Postarea ta nu apare în mod automat urmăritorilor tăi în tabloul principal. Ce e de făcut? Să ai neapărat cel puțin o postare zilnică.

În plus, asigură-te că acele postări au un conținut interactiv, captivant și relevant, nu doar pentru urmăritorii tăi, ci și pentru a atrage și fideliza alți potențiali urmăritori, respectiv clienți.

✅ Preț lunar: 1200 lei (1 postare / zi de luni până vineri).

Facebook DUO

Două postări pe zi este soluția ideală în cadrul unei strategii normale de postări.

Cu două postări pe zi, una dimineața și una după-masa, ai toate șansele să apari în tabloul principal al urmăritorilor și al potențialilor urmăritori (și clienți).

Trebuie să ții cont neapărat ca acele postări să fie diferite pentru a „îmbrățișa” un număr mai mare de „privitori”. Oamenii sunt diferiți, iar dacă vii în întâmpinarea lor cu postări variate, atunci ai toate șansele să-i fidelizezi, iar acest lucru te va recompensa (nu doar la interacțiuni, ci și la vânzări…).

✅ Preț lunar: 1800 lei (2 postări / zi de luni până vineri)

Facebook & Instagram WE3K

Vrei să „testezi apele” și pe Instagram? Postările de pe Facebook le pot pune și pe Instagram (postări cu același format: pătrat).

Instagram este un mediu mai mult pentru fidelizare, iar creșterea organică se produce greu spre foarte greu… Pe Facebook se crește organic mult mai ușor și mai natural decât pe orice altă platformă de Social Media (fie ea și YouTube).

Bineînțeles, creșțerea pe Instagram nu e imposibilă. Sloganul mediului online e următorul: „Orice este posibil!”. Încurajator, nu-i așa?

✅ Preț lunar: 994 lei (3 postări / săptămână). 

Facebook & Instagram UNO

O postare pe zi pentru Facebook și Instagram sună bine!

Instagram are nevoie de o strategie diferită față de cea de pe Facebook. Vom discuta mai multe… Dar până atunci, îți las un sfat important: neapărat trebuie să faci un story zilnic pe Instagram! Neapărat!

✅ Preț lunar: 1600 lei (1 postare / zi de luni până sâmbătă). 

❗De ce șase zile pe săptămână? În mod special pentru o prezentare onorabilă a panoului de pe Instagram, care este împărțit în trei coloane.

Facebook DUO & Instagram UNO

Cea mai potrivită variantă pentru o creștere progresivă garantată! În general, nu promit nimic (mai ales dacă nu ține de mine), dar când un lucru e vizibil și palpabil, atunci totul e limpede și devine garantat…

Două postări zilnice pe Facebook (una dimineața, una după-masa) și o postare zilnică pe Instagram, reprezintă soluțiile optime pentru aproape orice tip de cont pe Social Media.

Contează și ce postezi, bineînțeles, și mai ales frecvența.

✅ Preț lunar: 2400 lei (postări de luni până sâmbătă). 

Ofertă personalizată

Dacă dorești o ofertă personalizată, atunci îmi poți spune și încerc să găsesc o variantă potrivită.

Ce platforme recomand, în afară de Facebook și Instagram? Neapărat LinkedIn (pentru profesionalism) și YouTube (pentru clipuri, în special shorts). Fug de TikTok, dar dacă vrei să fugim împreună (și să colaborăm), atunci e de bine.

Bonus

Dacă alegi unul dintre pachete, primești gratuit următoarele bonusuri:

Contact

Te rog să mă contactezi pe WhatsApp la numărul +40 748 779 701 și să-mi spui ce pachet dorești. Mulțumesc!

Nu uita: „Binele-i bun atunci când e bine făcut.”

Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Impresii
Vezi toate comentariile