„Binele-i bun atunci când e bine făcut.” (Horja Robert Emanuel)

Îmi place să creez, să am idei, să inventez, dar cel mai mult îmi place să mă joc cu ceea ce creez și să pun punctul pe „i” prin idee, invenție și inovație. Aici cred că se găsește succesul binecuvântării mele profesionale și personale.

Blog

Contact

Știri
Noutăți din lumea digitală #1

Avem noutăți din lumea digitală? Săptămânal! Atunci înseamnă că este timpul pentru o rubrică nouă, o rubrică dedicată pentru știri interesante din lumea digitală!


Samsung a lansat seria Galaxy S24

Oare mi se pare mie sau S24 și S24+ seamănă (un pic mai mult) cu iPhone-ul?

Îmi place că în sfârșit procesorul Snapdragon 8 Gen 3 va fi disponibil și pentru UE. E drept că va fi prezent doar la varianta premium, S24 Ultra, dar măcar este un început…

Anul trecut, în articolul „Snapdragon Summit 2023”, am scris că Samsung va „rupe” topul cu noua generație de procesoare, dar se pare că ROG Phone 8 Pro este mai tare și decât S24 Ultra, și decât iPhone 15 Pro Max.

Cel mai interesant lucru pe care l-au făcut cei de la Samsung, odată cu apariția lui S24, este îmbinarea utilității AI-ului. Sunt în domeniul IT de „nșpe” ani, dar n-am văzut până acum o îmbunătățire a unui sistem pe post de utilitate, ci mai mult numai fițe… Circle to Search este ceva WOW.

Îți las un clip de prezentare a conceptului Circle to Search:

P.S. Dacă ai timp, poți să dai o „geană” și pe articolul de pe blogul personal, „Samsung a lansat noile telefoane din seria Galaxy S24”.


Apple îi ia fața lui Samsung la vânzări

Probabil că cei de la Samsung nu s-ar fi așteptat la asta… Doar ca o curiozitate, poți să zici câte modele de telefoanare are Samsung, și câte modele de telefoane are Apple?

Pare un pic ciudat cum Apple, cu telefoanele lor premium, i-a luat fața lui Samsung, care oferă telefoane atât din categoria premium, cât și pentru clasa de mijloc.

Samsung a „căzut” pe locul doi după 13 ani de supremație. Acum 13 ani, pe prima poziție era Nokia, iar pe locul 3 era LG. No, Samsung se dusă, iar Apple făcu un pic de gargară de câteva milioane de dolari (sau miliarde?!).

Hai că nu-i rău să cazi de pe locul 1 pe locul 2. Momentan e bine…


YouTube are probleme cu AdBlock

Păi atunci de ce-mi funcționează greu clipurile de pe YouTube dacă are probleme cu AdBlock și nu cu mine? N-ar trebui să-i dea pace măcar utilizatorului de YouTube premium? Păi dacă am AdBlock activ, atunci îmi merit „soarta”, corect?

YouTube se cam umflă în pene de o bucată (consistentă) de timp. Care-i faza cu AdBlock? Știi ce face un AdBlock? Elimină (pe cât posibil) reclamele. Acum, în calitate de om care face marketing, pot să scriu fără nicio problemă că reclamele puse în clipuri sunt o mizerie.

Mi se pare de-a dreptul o mizerie să te uiți la un clip și să primești deodată reclame. De ce? Pentru că omul va avea o părere nașpa (spre foarte proastă) despre orice se va prezenta în reclama respectivă.

Bun, dar totuși, de ce? Pentru că îl întrerupi! Omul se uită la rezumatul unui meci de tenis? Lasă-l, dom’le, în pace să se uite liniștit! A dat click pe rezumatul respectiv, nu pe o reclamă la pantofi…

Oare chiar duce YouTube lipsă de bani? Alt motiv nu observ…

În fine, utilizatorul trebuie să se supună, nu-i așa? Nu mai contează că ai un AdBlock activ și abonament la YouTube premium. Măcar acum vezi cât de parșivi sunt cei de la YouTube.


BMW este prima companie care va folosi roboți pentru munca fizică

Stai așa! Nu zicea Elon Musk că va introduce robotul umanoid, Tesla Bot? Se pare că nu l-a introdus, deși l-a anunțat în 2021.

Robotul celor de la BMW este numit Figure 01 și este creat de compania Figure. Evident, scopul unui astfel de robot este să lucreze 24/7.

Acum realizez și eu de ce BMW este pentru șmecheri. Felicitări, BMW! Apropo, îți recomand articolul „BMW: lecție de marketing”.


Samsung Galaxy Ring

Dacă am început seria de știri cu Samsung, hai să o închei tot cu Samsung.

Cel mai probabil, anul acesta, Samsung va lansa Gaxay Ring, inelul pentru monitorizarea stării de sănătate.

Nu au zis prea multe despre inel, așa că pot să-ți las doar un clip de prezentare. Cea mai bună metodă de vânzare este să nu le spui oamenilor nimic, cică…

Distribuie:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Impresii
Vezi toate comentariile