fbpx

„Binele-i bun atunci când e bine făcut.” (Horja Robert Emanuel)

Îmi place să creez, să am idei, să inventez, dar cel mai mult îmi place să mă joc cu ceea ce creez și să pun punctul pe „i” prin idee, invenție și inovație. Aici cred că se găsește succesul binecuvântării mele profesionale și personale.

Blog

Contact

Consultant
Consultanță securizare cont + pagină de Facebook

Salutare! Ai nevoie de consultanță pentru securizarea contului și a paginii (paginilor) de Facebook? Îți ofer consultanță de specialitate! Te rog să-mi scrii pe WhatsApp la numărul de telefon 075 041 7794 și te ajut cu cea mai mare plăcere!

Nu trebuie să ai nicio teamă cu privire la posibila pierdere a contului de Facebook sau a paginii (paginilor) de Facebook! Știu cât de importante sunt conturile și paginile de Facebook pentru un business. Mă ocup și de consultanță business, IT și Social Media, astfel că pot să-ți fiu de folos în cât mai multe domenii.


Cuprins


Pun punctul pe „i”

Îmi place să pun punctul pe „i” prin născocirea ideilor (bune), apoi prin implementarea lor (bineînțeles că filtrez N idei și rămân „aproape” cu una), iar în final îmi doresc ca ideea adusă la viață să fie inovatoare.

Pentru securizarea contului și a paginii (paginilor) de Facebook, voi pune punctul pe „i” prin faptul că îți voi oferi 3 pași importanți care încep cu litera „i”. Atenție! Pașii trebuie făcuți în ordine!

Pași:

  1. Informații: o serie de sfaturi cu privire la modul în care te poți proteja singur de hackeri.
  2. Implementare: dacă nu te descurci să urmezi indicațiile mele, voi implementa de la distanță (prin TeamViewer sau AnyDesk) ceea ce trebuie implementat pentru o securizare completă.
  3. Imunitate: cine are imunitate, scapă, nu-i așa? Ei bine, rezultatul final îți va oferi imunitate pe Facebook!

Informații

Facebook este cea mai atractivă platformă de Social Media pentru hackeri. Bine-bine, hacker este un termen prea bun pentru ticăloșii care fură conturi și pagini de Facebook. Hai să-i numesc escroci.

Ce fac escroci? Caută să „pescuiască” oameni care să dea click pe tot felul de linkuri către site-uri obscure, iar în final să-și atribuie conturile acestora de Facebook.

Ce face un escroc cu un cont de Facebook? Îl folosește pentru a atrage în capcană alte persoane. Dacă se-ntâmplă ca acel cont să fie administrator pe vreo pagină de Facebook cu potențial (potențial = număr mărișor de aprecieri și urmăritori), atunci pagina (sau paginile) respective sunt pur și simplu furate.

Care-i scopul? Din ce am observat, escrocii au 2 mari scopuri:

  1. Să fure bani (sau să te păcălească și să le trimiți bani…).
  2. Să crească vizibilitatea paginilor de Facebook furate, iar apoi să le schimbe numele și să le folosească în scop personal. Odată ce pagina a atins un număr mare de aprecieri și urmăritori, pagina respectivă va fi curățată și se va începe un business frumușel…

Ce zici de cele 2 scopuri? Trebuie să știi că acești escroci sunt de obicei din Asia, deci nu trebuie să te lași păcălit de faptul că primești mesaje corecte din punct de vedere gramatical în limba română. Se folosesc de Google Translate, iar din moment ce au furat, de exemplu, contul unui prieten sau al unei prietene de Facebook, te poate păcăli și mai ușor… Tactica asta se folosește des și la conturile de Instagram.


Implementare

Fie vorba între noi, dacă e nevoie și se poate face ceva, mă bag să recuperez inclusiv contul și pagina (paginile) de Facebook. Tariful pentru o astfel de acțiune este de 50 RON pentru fiecare 30 de minute. Nu garantez nimic, dar te pot ține la curent cu informațiile pe care le obțin.

De obicei, hackerii nu știu engleză, dar se pot folosi foarte bine de Google Translate. Și eu mă descurc să comunic în vietnameză, pakistaneză, bengaleză etc. cu Google Translate.

Ce trebuie să implementezi? Asta îți voi spune personal. Mă asigur că vei avea contul și pagina (paginile) de Facebook securizate din mai multe unghiuri.

Orice măsură sau strat de protecție în plus este spre avantajul tău. Un IT-ist adevărat știe asta. E onoarea mea să-mi ofer serviciile de specialist IT și să te-ajut!


Imunitate

Imunitate își dorește fiecare om! Fie că-i vorba de imunitate la viruși (inclusiv viruși informatici), fie că-i vorba de imunitate în business, omul vrea siguranță totală, corect? Ei bine, odată ce ai contul și pagina (paginile) de Facebook securizate, poți să dormi liniștit!

E posibil ca unele acțiuni să le fi implementat fără să știi. Nu-i nicio problemă, e bine dacă le-ai implementat deja. O verificare în plus nu strică nimănui, mai ales dacă paginile și conturile de Facebook sunt esențiale pentru afacerea ta.


Preț securizare Facebook

Cât costă consultația pentru securizarea contului și a paginii (paginilor) de Facebook? Hai să-ți ofer două opțiuni:

  1. Securizare cont Facebook: 100 RON
  2. Securizare cont + pagină (pagini) Facebook: 200 RON

Tu alegi ce vrei! Dorești doar securizarea contului de Facebook? Costă 100 RON. Ai nevoie de o securizare completă, deci și a contului, și a paginii (paginilor) de Facebook? Costă 200 RON.


Contact

Dacă dorești să te ajut la securizarea contului și a paginii (paginilor) de Facebook, te rog să mă contactezi pe WhatsApp la numărul de telefon 075 041 7794.

Cum se desfășoară procedura? Vom discuta la telefon, iar ulterior îmi vei da acces să intru la tine pe laptop/desktop fie prin TeamViewer, fie prin AnyDesk. Fii pe pace! Dacă nu știi să instalezi TeamViewer sau AnyDesk te pot ajuta. Ofer și servicii de suport tehnic. Cu răbdarea trecem marea!

P.S. Te invit pe pagina „Servicii” dacă vrei să vezi ce servicii ofer pentru clienții mei!


„Binele-i bun atunci când e bine făcut.”

✍ Horja Robert Emanuel
CEO & Director HRE CONSULTANT S.R.L.
WhatsApp 075 041 7794

Distribuie:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Impresii
Vezi toate comentariile