„Binele-i bun atunci când e bine făcut.” (Horja Robert Emanuel)

Îmi place să creez, să am idei, să inventez, dar cel mai mult îmi place să mă joc cu ceea ce creez și să pun punctul pe „i” prin idee, invenție și inovație. Aici cred că se găsește succesul binecuvântării mele profesionale și personale.

Blog

Contact

SEO
SOS! Servicii Optimizare Site!

„SOS!” ar trebui să spună (sau să scrie) fiecare administrator de site… Până la urmă, interesul principal al tău este să ai un site optimizat pentru a fi propulsat în topul căutărilor pe Google, nu-i așa?

Ce înseamnă SOS? Să fie oare „Save Our Ship” sau „Save Our Souls”? Nicidecum… Înseamnă „Servicii Optimizare Site”!

Dacă tot ai un site și nu știi ce să faci cu el pentru a fi un „canal” de vânzare (sau profit), sună un prieten sau contactează-mă pe WhatsApp la numărul de telefon +40 748 779 701.

Pentru mine e o delectare să mă ocup de site-uri și să le optimizez din punct de vedere SEO. Am o cultură vastă, cu multe articole pe blogul personal (nu mă laud, dar poți să vezi câte rubrici am pe blogul horjarobert.ro), iar curiozitatea nu mă lasă să nu mă bag să cunosc și alte domenii. Cu cât știi mai multe, cu atât simți că știi mai nimic…

Apropo, în pachetul meu de servicii SEO (vezi pagina „Servicii SEO”) sunt incluse și articole de blog, în sensul că site-ul are nevoie de conținut proaspăt (săptămânal) și vei primi din partea mea 3 articole pe lună + 1 articol pe blogul meu.

Cum stă concurența ta la capitolul SEO? Site-ul lor vinde sau așteaptă următoarea eclipsă solară? Până atunci le expiră domeniul…

În fine, glumesc, dar dacă tot ai un site, mai bine strigi „SOS!”, îți răspund că te-ajut cu servicii de optimizare SEO, încep cu un audit la site și apoi cu soluționarea problemelor descoperite. Sună bine?

Pentru mai multe detalii, te rog să mă contactezi pe WhatsApp la numărul de telefon +40 748 779 701. Mulțumesc!

P.S. Apasă pe numărul de telefon (dacă ești pe mobil) și mă saluți automat…

Distribuie:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Impresii
Vezi toate comentariile