„Binele-i bun atunci când e bine făcut.” (Horja Robert Emanuel)

Îmi place să creez, să am idei, să inventez, dar cel mai mult îmi place să mă joc cu ceea ce creez și să pun punctul pe „i” prin idee, invenție și inovație. Aici cred că se găsește succesul binecuvântării mele profesionale și personale.

Blog

Contact

Cuprins

Ce este SEO?

SEO reprezintă inițialele de la Search Engine Optimization și este un concept de relaționare a site-urilor cu motoarele de căutare (precum Google, Bing, Baidu, Yandex).

SEO este o ramură de la SEM (Search Engine Marketing), iar rolul său principal este să traducă site-ul pentru motoarele de căutare.

La urma urmei, SEO este o unealtă de marketing pentru că se lucrează intens la acapararea traficului din căutările Google.

Dacă ai un site optimizat 100% și domnul Google îți apreciază efortul, atunci ai toate șansele să cucerești Google-ul!

Cucerește Google-ul!

Vrei să fii în topul căutărilor pe Google? Toată lumea vrea… Dar dacă vrei ceva, atunci trebuie să muncești pentru a-ți vedea îndeplinită dorința, nu-i așa?

Ei bine, pentru a cuceri Google-ul ai nevoie de multă răbdare. Nu doar de răbdare, ci și de multă muncă… Întâi se-ncepe cu un audit, apoi se trece la rezolvarea tuturor problemelor.

Audit SEO

Orice site are nevoie de audit! Un audit este precum setul de analize medicale care se face anual sau precum inspecția tehnică de la mașină.

Auditul pe care-l efectuez se ramifică în trei etape sau îl „așez” pe trei piloni (fiecare este important):

  1. audit tehnic;
  2. audit on-page (sau de conținut);
  3. audit off-page.

Nu trebuie omis niciun tip de audit dacă vrei rezultate bune și de lungă durată!

Pentru mai multe detalii, îți recomand să citești informațiile prezentate pe pagina „Audit SEO”. Acolo vei vedea ce abordez la fiecare pilon și prețul.

Optimizare WEB

Auditul nu se face degeaba! Toate problemele rezultate în urma analizei trebuie rezolvate!

Soluționarea problemelor nu este una foarte complicată, dar este una de durată… Plus că domnul Google vrea să vadă progrese lunare de la site-ul tău.

Dacă vrei să intri în topul căutărilor pe Google cu anumite cuvinte cheie, atunci e de lucru un pic mai mult decât trebuie. De ce? Pentru că ai concurență!

Poți să-mi spui cuvintele cheie pentru care vrei să apari în topul Google, iar după ce rezolv toate problemele apărute în urma auditului, mă apuc să-l optimizez în funcție de acele cuvinte cheie alese.

Bineînțeles, site-ul trebuie să aibă conținut specific cu acele cuvinte… Voi scrie pentru blogul site-ului tău trei articole lunar și un articol tip reclamă pe blogul meu (horjarobert.ro). În felul acesta, voi crea și o strategie de linkuri (interne și externe), iar site-ul tău va crește în notorietate.

Procesul de optimizare SEO este unul care trebuie să fie constant, până se obțin rezultatele dorite. Chiar și-atunci, monitorizarea trebuie să fie la ordinea zilei pentru a nu pierde „pasărea din mână pe cioara de pe gard”.

Mai multe informații găsești pe pagina „Optimizare WEB”.

Când? Unde? De ce?

Când ai nevoie de servicii SEO? Dacă ai un site de prezentare și nu este făcut în WordPress, atunci n-ai nevoie. Nu recomand nimănui un site de prezentare creat în „vanilla style” (adică doar în cod). 

Bine, dacă vrei o simplă prezentare sau reliefarea CV-ului, atunci e ok, dar nu merită servicii de SEO. E ca și cum ai pune roți de mașină și motor cu 8 cilindri (V8) pe o rudă de bicicletă pentru copii… 

În schimb, dacă ai un site cu produse sau servicii și vrei să le faci cunoscute publicului larg, atunci cât timp se spune „astăzi” este momentul să mă conctactezi și să începem colaborarea.

Unde vrei să ajungi cu site-ul tău? În topul Google, nu-i așa? Ei bine, în urma auditului, voi identifica toate problemele și voi trece la treaba propriu-zisă pentru a-l antrena să fie printre cele mai bune site-uri pe domeniul tău.

Nu promit nimic și nici nu merită să promit, dar când vine vorba de o treabă bine făcută, îți pot garanta rezultate, chiar dacă durează câteva luni.

De ce ai nevoie de SEO? Site-ul este cartea ta de vizită în mediul online pentru că este ceva propriu. Conturile de pe rețelele de Social Media nu sunt proprietate personală… Dacă tot ai o afacere și vrei să o propulsezi în online, atunci este obligatoriu să ai un site optimizat 100%.

Apropo, dacă mă alegi pe mine să-ți creez site-ul, ți-l „livrez” la cheie cu optimizare SEO 100% și mă pot ocupa de blogul tău cu scrierea de articole lunare pe cuvintele cheie cu ajutorul cărora vrei să fii în topul Google.

Pentru mai multe detalii legate de serviciile SEO pe care ți le pun la dispoziție, te rog să iei legătura cu mine pe WhatsApp la numărul de telefon +40 748 779 701. Mulțumesc!