„Binele-i bun atunci când e bine făcut.” (Horja Robert Emanuel)

Îmi place să creez, să am idei, să inventez, dar cel mai mult îmi place să mă joc cu ceea ce creez și să pun punctul pe „i” prin idee, invenție și inovație. Aici cred că se găsește succesul binecuvântării mele profesionale și personale.

Blog

Contact

Consultant
Cauți un consultant IT?

Cauți un consultant IT? Nu mai căuta, m-ai găsit pe mine și asta e cel mai important… Primul pas e mai greu, nu-i așa? Un consultant adevărat te-ajută să pășești pe urmele pașilor lui…

Fie că vrei să intri cu afacerea în mediul online, fie că ai nevoie de programe și infrastructură pentru tehnologizarea afacerii, fie că ai nevoie de o îmbunătățire a procesului tehnologizat de lucru, toate acestea reprezintă semnalul că ai nevoie de un consultant IT.


Cu ce ajută un consultant IT?

Bună întrebare, nu-i așa? Un consultant IT este în primul rând un sprijin când vine vorba de partea tehnică.

Dacă nu te pricepi foarte bine pe partea tehnică și nu știi ce programe ai nevoie pentru a-ți desfășura munca într-un mod util și eficient, atunci un consultant IT te îndrumă și te sfătuiește să faci cele mai bune alegeri.

În plus, imediat după alegerea programelor optime, consultantul IT îți oferă suport tehnic și instruire. Un consultant bun este în stare să-i învețe pe alții și să le ofere proceduri simple pe care să le urmeze. Instruirea clientului face parte din fișa postului unui consultant dedicat care-și dorește ca binele să fie bine făcut…

Bineînțeles, dacă la momentul actual lucrezi pe un mecanism tehnologizat, atunci rolul consultantului IT este acela de a identifica zonele de îmbunătățire și de a veni cu idei potrivite de implementare. Circulă o vorbă printre IT-iști: „Nu pune mâna dacă funcționează!”, astfel că nu-mi doresc să intervin acolo unde treaba „merge ceas”.


Manager de proiect și de risc

Odată înțeles scopul principal, consultantul este prima persoană care vede potențialele riscuri. Știai că orice bine produce și pagube? Oarecum, așa este în orice domeniu. Este obligatoriu ca acele riscuri să fie semnalate la timp de către consultant.

E de la sine înțeles că un consultant IT poate fi oricând manager de proiect… Consultantul oferă ajutor clientului în vederea stabilirii obiectivului principal.

În mod normal, acțiunile consultantului sunt de prevenire, iar dacă situația a escaladat, trebuie neapărat să reducă impactul pagubelor…

O mică precizare: dacă ceva nu „merge” conform planului, consultantul este primul vinovat… Glumesc… Un plan nu trebuie să „meargă” singur niciodată, ci trebuie ajutat, împins, creat, învățat, ajustat.


Cauți un consultant IT?

Dacă ai nevoie de soluții la problemele afacerii tale pe partea tehnică sau dacă ai nevoie de o strategie completă pentru tehnologizare sau chiar dacă ai nevoie de o îmbunătățire a procesului de lucru, atunci ai găsit consultantul IT potrivit!

Îți recomand să citești pagina „Consultanță IT” pentru a vedea și modul în care mă organizez când vine vorba de oferirea unei consultanțe IT.

Să-ți dezvălui un secret? Odată ce ți-l scriu, secretul se va transforma în decret… Nu ofer doar consultanță, ci și implementarea soluțiilor la problemele izvorâte din urma consultanței.

Te rog să mă contactezi pe WhatsApp la numărul +40 748 779 701 pentru a-mi prezenta nevoile și dorințele tale.

„Binele-i bun atunci când e bine făcut.”

Distribuie:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Impresii
Vezi toate comentariile