„Binele-i bun atunci când e bine făcut.” (Horja Robert Emanuel)

Îmi place să creez, să am idei, să inventez, dar cel mai mult îmi place să mă joc cu ceea ce creez și să pun punctul pe „i” prin idee, invenție și inovație. Aici cred că se găsește succesul binecuvântării mele profesionale și personale.

Blog

Contact

SEO
Vrei ca site-ul tău să fie în top pe Google?

Cine vrea ca site-ul său sau al afacerii sale să fie în top pe Google, mâna sus! E plin de mâini ridicate, deci pot să încep cu sfaturile…

De ce ai nevoie ca domnul Google să-ți bage site-ul în seamă? Neapărat de servicii SEO!

Poate zici că ai un site care este primul în căutări și că n-ai nevoie de SEO. Dă-mi voie să-ți explic un pic cum stă treaba…

Să zicem că ai site-ul turagram.com (site fictiv, sper). E mai limpede ca apa faptul că site-ul tău va fi primul în căutări dacă scrii turagram.com. Ar fi culmea să nu fie primul (sau măcar pe primele 3 poziții) la căutarea după numele domeniul.

Dar te-ai gândit că site-ul tău trebuie să fie în top la căutarea anumitor cuvinte cheie specifice domeniului tău de activitate? De exemplu, dacă vinzi monede de aur, la căutarea „monede de aur”, pe ce loc este turagram.com? Dacă nu este optimizat, probabil „doarme” pe ultima bancă…

Site-ul tău n-are cum să fie în top pe Google dacă nu este optimizat SEO! Este imposibil!

Partea posibilă este că te ajut cu plăcere ca site-ul tău sau al afacerii tale să cucerească Google-ul.

Dacă ai un site realizat în WordPress, te pot ajuta cu servicii SEO 100%. Mai exact, voi efectua un audit (format din 3 piloni: tehnic, on-page și off-page), iar în urma auditului mă voi ocupa de optimizare (soluționarea problemelor). Îți recomand pagina „Servicii SEO” pentru mai multe detalii.

Știai că site-ul este prima carte de vizită al afacerii tale (și al tău) în mediul online? Conturile de socializare au alt stăpân, iar tu ești doar un simplu administrator…

Mă gândesc că scopul site-ului tău este să prezinte serviciile sau produsele pe care le oferi și să vinzi cât mai mult, nu-i așa? Ei bine, dacă site-ul nu ajunge la public, cum altfel vrei să-ți eficientizezi procesul de vânzare?

Te ajut și cu partea de articole optimizate SEO 100% pe cuvintele cheie cu ajutorul cărora vrei să fii în top pe Google! Prețul pentru un articol de blog este 94 de lei. Vezi pe pagina „Articole de blog” ce bonusuri gratuite îți ofer dacă mă alegi să-ți scriu articole de blog.

Vrei ca site-ul tău să fie top (și în top) pe Google? Te rog să mă contactezi pe WhatsApp la numărul de telefon +40 748 779 701 și te ajut cu plăcere. Mulțumesc!


Prețuri:

  1. Audit
    • audit tehnic: 199 RON
    • audit on-page: 15 RON per pagină
    • audit off-page: 199 de lei
  2. Optimizare SEO: prețurile le găsești pe pagina „Pachete servicii SEO”.

„Binele-i bun atunci când e bine făcut.”

S-auzim numai de bine!

Distribuie:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Impresii
Vezi toate comentariile