„Binele-i bun atunci când e bine făcut.” (Horja Robert Emanuel)

Îmi place să creez, să am idei, să inventez, dar cel mai mult îmi place să mă joc cu ceea ce creez și să pun punctul pe „i” prin idee, invenție și inovație. Aici cred că se găsește succesul binecuvântării mele profesionale și personale.

Blog

Contact

Cuprins

Definiția businessului

Care este definiția businessului? Oare există? Hai să-ți las una… Businessul este unealta prin care oferi ajutor celor din jur, creezi valoare și îți câștigi existența.

Ține minte că businessul este doar o unealtă, nu este ceva personificat (uman). De aceea nu trebuie să intri în depresie când firma este în faliment sau când apar probleme pe care nu știi cum să le apuci… 

Orice început are și un sfârșit. Nu te da bătut! Începe din nou cu un plan mai bine pus la punct și cu Dumnezeu la cârmă!

Ai nevoie de un consultant business (la business)?

Nevoia de un consultant business la businessul tău nu trebuie să fie neapărat din cauză că nu-ți merge treaba… Evident, când ceva nu merge, ori lupți și faci să fie bine, ori pui lacătul și te orientezi cu gândurile în altă parte.

Consultantul trebuie să-ți spună franc adevărul indiferent de împrejurări. Cine nu vrea să i se spună adevărul în față, mai ales când e vorba de business? 

Un consultant are rolul de a te sfătui și a-ți arăta lucrurile într-un mod imparțial și corect. Care este rolul tău?

Care este rolul tău?

Rolul tău, în calitate de antreprenor, este să faci profit. E lege să faci profit! Până la urmă, scopul unui business este să facă profit… Și dacă ești la firma ta, și dacă ești la firma altuia, la final contează profitul. Sună egoist? Nicidecum…

Apoi, după ce ai gândul curat de a face profit, trebuie să mă ajuți și pe mine cu câteva informații, de exemplu, cu privire la situația actuală a businessului, prezentarea echipei, reliefarea problemelor care trebuie rezolvate urgent și ce planuri ai pe viitor.

După ce mă pui în temă cu cele enumerate anterior, intră în scenă și rolul meu…

Care este rolul meu?

Rolul meu este să ofer soluții la problemele identificate și mai mult decât atât, să previn apariția unor posibile probleme.

În vremurile demult apuse, împărații aveau sfetnici sau oameni cu vârsta îmbelșugată, a căror sfaturi erau nelipsite înainte de vreo decizie cu privire la conducerea împărăției… Încă mai există și în zilele noastre astfel de consilieri, mai ales în administrațiile locale. Merită să ai astfel de oameni și la propriul business…

Ce faci când trebuie să treci pe un pod accesibil pentru o singură persoană și deja traversează cineva acel pod? Pur și simplu stai sau îți aștepți rândul…

Ei bine, rolul meu principal este să te fac să STAI. Cum? Bineînțeles că nu mult timp pentru că avem treabă…

Îți ofer un moment de odihnă prin imperiosul și impozantul STAI, pe care-l despic în patru fire, astfel:

  1. Strategie
  2. Testare
  3. Analiză
  4. Implementare
Trebuie să „stai” un pic până vin cu o strategie, apoi până testez (simulez), după aceea trebuie să analizez ce rezultate am și în final, după aprobarea ta (și cu ajutorul tău și al echipei tale), trec la implementare. Ce garanție îți ofer?

 

Garanție

Dacă businessul tău este unul legal și moral, îți garantez că vei avea succes! Oricine lucrează cu adevărul va avea numai de câștigat!

Îmi asum acuratețea informațiilor prezentate și consultația oferită, dar deciziile finale le iei tu în calitate de administrator (sau asociat).

Remunerație

În primele șase luni, remunerația mea lunară va fi de 2000 lei, iar după cele șase luni, voi primi lunar 8% din media profitului ultimelor șase luni (cu actualizare după fiecare lună până la finalizarea colaborării).

Pentru mai multe detalii, te rog să mă contactezi pe WhatsApp la numărul de telefon +40 748 779 701. Mulțumesc!

P.S. Îți recomand articolul „Factorii ROBI în consultanță”.