fbpx

„Binele-i bun atunci când e bine făcut.” (Horja Robert Emanuel)

Îmi place să creez, să am idei, să inventez, dar cel mai mult îmi place să mă joc cu ceea ce creez și să pun punctul pe „i” prin idee, invenție și inovație. Aici cred că se găsește succesul binecuvântării mele profesionale și personale.

Blog

Contact

Social Media
Nu mai poți folosi butonul de „back” pe Facebook?

Ai observat că nu mai poți folosi butonul de „back” pe Facebook, de pe telefon? Actualizarea aplicației de mobil din 5 noiembrie a fost un mare rateu… Problema există la orice tip de telefon, indiferent de sistemul de operare. Partea bună este că problema se poate rezolva…

Personal, nu fac astfel de greșeli când construiesc o aplicație de mobil (Android). E bine să te folosești de funcțiile telefonului, nu trebuie să ai nimic redundant. Probabil că programatorii de la Facebook s-au plictisit și au avut un „release” de weekend eșuat…

Nu mă miră de ce au blocat butonul telefonului de „back” și au pus acel „butonaș” sus în stânga. Cred că eram pe clasa a 10-a când o doamnă (profesoară) m-a întrebat care-i butonul de închidere a site-ului meu (de proiect). Am rămas blocat exact ca butonul de „back” de la Facebook.

În caz că poți folosi din nou butonul de „back” pe Facebook, atunci totul este în regulă pentru tine. Inevitabil, ai avut problema cu butonul de „back”, dar e bine dacă ai rezolvat-o (ori tu, ori mister Facebook).

Dacă problema persistă, atunci sunt aici să te-ajut! În caz că nu te descurci cu sfaturile pe care le voi prezenta, te rog să-mi scrii pe WhatsApp la numărul de telefon 075 041 7794.

Voi enumera posibilele soluții, apoi le voi explica un pic:

  1. Ține apăsat pe butonul de „back” maxim 4 secunde
  2. Încearcă să faci o actualizare la aplicația Facebook
  3. Dă-i un restart la telefon

Ține apăsat pe butonul de „back” maxim 4 secunde

Nu e cel mai strălucit sfat ca să ții apăsat 4 secunde pe butonul de „back”, dar multă lume a spus că a reușit, oarecum, să beneficieze din nou de butonul de „back” cu această lentoare.

Dacă apeși doar o dată, nu se întâmplă nimic. Ține apăsat fără să lași degetul. Nu apăsa tare! Nu trebuie să treci cu degetul prin telefon… Glumesc… Ai răbdare! Sigur vei reuși să rezolvi problema cu sfatul următor!


Încearcă să faci o actualizare la aplicația Facebook

Intră te rog pe Google Play dacă ai telefon cu sistem de operare Android sau pe Apple Store dacă ai iPhone și caută aplicația Facebook. Apare cumva să o actualizezi sau să o deschizi?

Dacă apare „ACTUALIZEAZĂ” sau „UPDATE” (sau orice alt cuvânt asemănător în limba setată pe telefonul tău), atunci actualizeaz-o.

Felicitări! Butonul de „back” a revenit la normal! Sau? Dacă nici așa nu funcționează, atunci mai am un sfat pentru tine…


Dă-i un restart la telefon

Cum e cu butonul de „back” după ce ai dat restart? Poți ori să oprești telefonul de tot și apoi să-l pornești, ori să-i dai restart.

Presupun că butonul de „back” și-a revenit după ce ai făcut actualizarea din Google Play sau Apple Store. Nu te-am sfătuit să dai un „Clear data” sau un „Clear cache” pentru că problema asta este una general valabilă pentru orice telefon, deci nu are legătură cu distribuirea memoriei de pe telefonul tău.


Hai să te-ajut!

Așa cum ți-am scris deja, mă ofer să te-ajut. Te pot ajuta fără probleme de la distanță (online). Scrie-mi te rog pe WhatsApp la numărul de telefon 075 041 7794. Tariful este 50 de lei pe intervenție, iar dacă depășim 30 de minute, costă 100 de lei.

#ForzzaFacebook


„Binele-i bun atunci când e bine făcut.”

✍ Horja Robert Emanuel
CEO & Director HRE CONSULTANT S.R.L.
WhatsApp 075 041 7794

Distribuie:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Impresii
Vezi toate comentariile