„Binele-i bun atunci când e bine făcut.” (Horja Robert Emanuel)

Îmi place să creez, să am idei, să inventez, dar cel mai mult îmi place să mă joc cu ceea ce creez și să pun punctul pe „i” prin idee, invenție și inovație. Aici cred că se găsește succesul binecuvântării mele profesionale și personale.

Blog

Contact

SEO
Ai nevoie de servicii SEO?

Ai un site web și te miri de ce nu apare în căutări pe Google? Site-ul tău sau al afacerii tale nu are vizitatori? Apropo, e bine să fii primitor de oaspeți… Vrei ca domnul Google să-ți propulseze site-ul în topul afișărilor?

Dacă răspunzi afirmativ la una dintre întrebările anterioare și dacă vrei să fii o gazdă bună, atunci ai nevoie de servicii SEO!

Pentru cine este SEO?


SEO este pentru toată lumea!

Trebuie neapărat să-ți scriu faptul că SEO este pentru toată lumea, nu doar pentru tine ca afacerist (sau administrator de site).

Prin SEO, site-ul tău este vizibil în motoarele de căutare, astfel că lumea (care caută…) câștigă (sau nu) de pe urma unui SEO bine făcut.

Dacă ai produse sau servicii de calitate, atunci chiar te încurajez să „faci” SEO și să atragi cât mai mulți potențiali clienți. În schimb, dacă nu oferi calitate prin ceea ce faci, te sfătuiesc să-ți pui la punct serviciile sau produsele și să revii în forță! E drept că timpul tace și trece, dar un SEO ca la carte va rămâne…


SEO ca la carte

Poate nu te pricepi la SEO sau poate că te-ai documentat fugitiv despre ce ar trebui să faci pentru a-ți optimiza site-ul web. Ei bine, te ajut cu plăcere la partea de SEO și îți pun la dispoziție pachetele „Servicii SEO site web” și „Servicii SEO magazin online”. Vei primi pachetul potrivit în funcție de tipul site-ului.

Nu-i greu să „faci” SEO ca la carte, dar e greu de menținut. SEO nu se face de pe azi pe mâine, nici măcar într-o săptămână sau într-o lună. E limpede că după o lună deja se văd primele rezultate, dar ca în orice relație interumană, este nevoie de răbdare.

Cum stai cu răbdarea? Când iubești o persoană, parcă ai răbdare nelimitată. Orange, Vodafone, Telekom sau Digi n-au cum să vină cu o contraofertă când vine vorba de dragoste…

Din moment ce site-ul tău este în topul căutărilor pe Google (sau pe orice alt motor de căutare), atunci trebuie să fii perseverent. Perseverența este o calitate! Chiar și dragostea are nevoie de perseverență… Un combustibil mai bun decât perseverența nu mai găsești nicăieri!


Audit SEO

Dacă ai o mașină, imaginează-ți că auditul SEO e precum inspecția tehnică anuală. Sau, de ce nu, la fel ca analizele medicale anuale pe care trebuie să le faci în mod normal…

Pe pagina „Audit SEO” găsești mai multe informații referitoare la ce anume trebuie să ai în vedere când faci un audit SEO. Personal, împart acest audit în trei părți, și anume:

Dacă nu te descurci, contactează-mă pe WhatsApp (+40 748 779 701) și te ajut cu plăcere!


Optimizare WEB

Rezultatele unui audit trebuie să fie aduse la lumină, corect? Ei bine, te ajut și cu rezolvarea problemelor izvorâte din urma auditului!

Îmi place să ofer servicii cât mai complete (nu degeaba sunt consultant în atâtea domenii IT), astfel că partea cea mai interesantă (cu cel mai mare volum de lucru) este implementarea SEO.

Prin SEO, site-ul tău este optimizat după pretențiile motoarelor de căutare, dar și după gustul uman. Până la urmă, omul e cel care-ți cumpără produsul, deci conținutul site-ului tău trebuie să fie plăcut în primul rând omului. Apoi, bineînțeles, să fie optimizat și din punct de vedere tehnic.

Îți recomand să citești informațiile prezentate pe pagina „Optimizare WEB”.

Apropo, este foarte important să ai articole de blog optimizate SEO! Te pot ajuta fie cu articole de blog optimizate SEO (94 RON/articol), fie cu un pachet de SEO în care includ și articole de blog.


Când ai nevoie de servicii SEO?

Când ți-e foame, ce faci? Cauți repede să mănânci… Când ți-e sete, ce faci? Cauți repede să bei apă… Când ai lansat un site web, ce trebuie să faci? Neapărat SEO!

Din moment ce ai un site web lansat oficial, e timpul potrivit să treci la implementarea SEO. Site-ul tău trebuie să caute topul pe Google!

Nu trebuie să te descurajezi dacă site-ul tău nu este în top după câteva luni pentru anumite cuvinte cheie specifice domeniului tău de activitate. E mult de muncă, mai ales dacă vinzi frigidere sau un produs care are o concurență serioasă la SEO.

Apropo, ca să intri în top pe Google cu un anumit cuvânt cheie sau o expresie, trebuie să ai conținut (text) optimizat SEO pe acel cuvânt sau expresie. E important și modul în care redactezi textul. Îți recomand articolul „Structura unui articol de blog”.

Tu ce zici? Când ai nevoie de servicii SEO? Te invit să citești și articolul „Merită să investești în SEO?”.


Contact

Dacă ai nevoie de ajutorul meu, fie la partea de SEO, fie cu scrierea articoleor de blog, fie cu servicii web (creare site-uri web), te rog să mă contactezi pe WhatsApp la numărul de telefon +40 748 779 701. Mulțumesc!

Distribuie:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Impresii
Vezi toate comentariile