„Binele-i bun atunci când e bine făcut.” (Horja Robert Emanuel)

Îmi place să creez, să am idei, să inventez, dar cel mai mult îmi place să mă joc cu ceea ce creez și să pun punctul pe „i” prin idee, invenție și inovație. Aici cred că se găsește succesul binecuvântării mele profesionale și personale.

Blog

Contact

HRE
Principiile HRE | 1. Adevărul

Ce este adevărul? Bună întrebare… Orice business sau orice lucrare faci în viața de zi cu zi, dacă nu ai la bază adevărul, vei avea parte de eșec când ți-e lumea mai dragă.

Știi care-i secretul muncii mele? Îmi place să lucrez cu adevărul.

Nici nu-mi pot imagina o colaborare cu cineva dacă nu mă „înarmez” cu adevărul. La urma urmei, minciuna are picioare scurte, nu-i așa?

De ce să minți sau să înșeli, mai ales când este în joc reputația ta? E logic și pentru omul fără frică de Dumnezeu faptul că minciuna este un cancer pentru relațiile interumane.

Te ferești de adevăr doar pentru că doare, cum e zisa? Preferi să pieri trâind în minciună sau să suferi din pricina adevărului? Alege înțelept!

Ca să ai succes, neapărat ai nevoie de disciplină. O disciplină fără principii sănătoase este precum o casă (de frunze) construită pe nisip. Cine mai face business cu tine dacă nu oferi nici măcar un gram de siguranță?

Înarmează-te cu principii!

Dacă nu m-aș baza pe adevăr, aș fi lipsit de curaj. Din fericire, indiferent de circumstanțe, dacă am ca temelie adevărul, curajul mi-e nelimitat!


P.S. Dacă ai nevoie de servicii pentru digitalizarea afacerii (aplicații WEB & Android, creare de conținut pe Social Media, articole de blog, optimizare WEB) sau consultanță business, IT, Social Media, te rog să mă contactezi pe WhatsApp la numărul +40 748 779 701.


Vezi și

Distribuie:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Impresii
Vezi toate comentariile