„Binele-i bun atunci când e bine făcut.” (Horja Robert Emanuel)

Îmi place să creez, să am idei, să inventez, dar cel mai mult îmi place să mă joc cu ceea ce creez și să pun punctul pe „i” prin idee, invenție și inovație. Aici cred că se găsește succesul binecuvântării mele profesionale și personale.

Blog

Contact

HRE
Principiile HRE | 3. Integritatea

Integritatea este precum un diamant în caracterul omului. Cum așa? Un om cu principii este deja un om integru. A fi de neclintit este o calitate incomensurabilă.

Vrei angajați loiali? Toată lumea vrea… Dă-le pe mână o funcție de conducere cu acces la bani și așteaptă o perioadă. Se înmulțesc banii sau se „evaporă”?

Îmi place să clădesc, iar acest principiu nu poate sta în picioare fără primele două: adevărul și curajul. Degeaba zici că ești integru dacă minți! Degeaba îți arăți curajul dacă ești corupt! Degeaba dă naștere la alți „degeaba”…

Integritatea este o calitate rară în zilele noastre. Cele mai mari pierderi în business survin din cauza lipsei de integritate. Când nu ești corect cu un angajat sau cu un client, pierzi, dar nu oricum, ci cu vârf și îndesat când ți-e lumea mai dragă.

Prefer să fiu un om integru, să am la bază adevărul și curajul la purtător.

E plăcerea și onoarea mea să am Principiile HRE implementate ca stil de viață.

Cum îți creezi un stil de viață? Cu ajutorul perseverenței!


P.S. Dacă ai nevoie de servicii pentru digitalizarea afacerii (aplicații WEB & Android, creare de conținut pe Social Media, articole de blog, optimizare WEB) sau consultanță business, IT, Social Media, te rog să mă contactezi pe WhatsApp la numărul +40 748 779 701.


Vezi și

Distribuie:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Impresii
Vezi toate comentariile