fbpx

„Binele-i bun atunci când e bine făcut.” (Horja Robert Emanuel)

Îmi place să creez, să am idei, să inventez, dar cel mai mult îmi place să mă joc cu ceea ce creez și să pun punctul pe „i” prin idee, invenție și inovație. Aici cred că se găsește succesul binecuvântării mele profesionale și personale.

Blog

Contact

WEB
Site-ul web nu este un breloc!

Site-ul web nu trebuie privit ca pe un simplu breloc sau accesoriu! Dacă vrei un site web doar de dragul de-a avea unul, atunci mai bine investești acei bani dăruindu-i oamenilor necăjiți și sărmani… Site-ul web nu este un breloc!

După ce a „explodat” internetul și a trecut extazul cu hi5 și Yahoo Messenger, noua modă era să ai un site web. Chiar și la școală (în liceu) ni se cerea să avem propriul site. Pe atunci ne învățau despre blogging (blogspot.com).

Ei bine, din păcate, nu s-a făcut o educare a oamenilor cu privire la rolul unui site web. Îți recomand articolul „Impactul unui site web” pentru o mai bună înțelegere a avantajelor unui site web.

În continuare îți scriu de ce un site web nu este un breloc…


„Nu te lega la cap dacă nu te doare!”

Ai auzit zicala asta cu legatul la cap? Sigur ai văzut oameni care „s-au legat la cap”…

Dacă nu ești dispus să investești într-un site web pentru afacerea ta, atunci nu merită să ai unul. N-are rost! Pierzi bani într-un mod aiurea, precum dispar stelele în găurile negre…

Ești antreprenor? Vrei o adresă de e-mail cu domeniu personalizat? Ai nevoie de vizibilitate pe Google? Atunci cu siguranță ai nevoie de un site web!

Sunt N (zeci de mii, sute de mii) de site-uri care „zac” pe internet și n-au nicio noimă. E plin internetul de site-uri care doar consumă spațiu pe servere. Sunt o grămadă de antreprenorii care au site-uri pentru afacerile lor și nu sunt vizibile pe Google… Apropo, dacă vrei vizibilitate pe Google, îți pun la dispoziție servicii de SEO. Vezi mai multe detalii pe pagina „Servicii SEO”.

Ca antreprenor (îți scriu ca de la antreprenor la antreprenor), nu merită să-ți investești timpul și banii într-o chestie fără a te gândi la beneficii (profit). De ce ai investi într-un site web dacă nu vrei să faci profit de pe urma lui?

E drept că nu toată lumea știe ce înseamnă SEO, vizibilitate pe Google, atragerea de vizitatori pe site, convertirea vizitatorilor în clienți etc., dar nu e o scuză sau cel puțin pentru tine, de-acum înainte, nu mai e o scuză…

Știai că site-ul web este cartea de vizită a afacerii tale în mediul online? Impactul produs de un site este mai mare decât un cont de pe vreo rețea de Social Media. Fie vorba între noi, dacă vrei vizibilitate pe Social Media, în special pe Facebook și Instagram, te pot ajuta cu partea de creare de conținut digital. Pachetele le găsești pe pagina „Creare conținut Social Media”.


Site-ul web este cartea ta de vizită!

Poate zici că-ți merge bine pe Facebook, Instagram sau TikTok. Mă bucur pentru tine! Și eu lupt să-mi meargă bine… Dar ce faci dacă platforma favorită „cade-n cap” și dispare peste noapte? N-ar fi o surpriză pentru cei care au fost martori la căderea altor „stele”, precum MySpace, hi5 sau Yahoo (sau chiar aburelile cu NFT-urile sau „minunea” crypto).

Sunt de-acord că o afacere trebuie să aibă vizibilitate pe (aproape) orice platformă de Social Media, dar întodeauna trebuie să ai o variantă de rezervă! Dacă poți, du acea variantă de rezervă la același nivel cu varianta principală. Nu vei fi afectat dacă se întâmplă neprevăzutul…

Pe Social Media te găsesc oamenii care au conturi pe acele platforme, iar pe Google te găsesc oamenii care pur și simplu caută ce au nevoie…

De ce intri pe o rețea de socializare? Nu cred că intri să cauți chiuvete. Ei bine, dacă scrii pe Google „chiuvete”, înseamnă că ești interesat să o achiziționezi. Dacă se-ntâmplă să am un magazin online cu chiuvete și să fie bine optimizat din punct de vedere SEO, pe ce site crezi că vei intra să cumperi? Site-ul meu îți va face cu ochiul…

E mult de discutat la partea asta cu vizibilitatea… Cred că atât rețelele de socializare, cât și site-ul web, sunt componente care nu trebuie să lipsească din strategia de marketing online a unei afaceri!

Personal, mă bazez pe site-uri, dar merg mână-n mână și cu rețelele de socializare (în mod special cu Facebook). De ce? Acolo se află clienții mei…


Un site web este obligatoriu pentru orice business!

Cel mai bine e să nu convingi omul că are nevoie de ceva, ci să-l lași să se convingă singur… Ai un business? E vizibil în mediul online? Dacă da, atunci te felicit, iar dacă nu, atunci dă-mi voie să te încurajez!

Îți ofer servicii atât pe partea de creare de conținut digital (postări) pe Social Media, cât și servicii web, de la crearea site-ului până la întreținerea lui! Tarife și mai multe detalii pentru serviciile web găsești pe pagina „Aplicații WEB”.

Fie că vrei vizibilitate pe o rețea de socializare, fie că vrei vizibilitate pe Google (cu site-ul web), ai nevoie de răbdare. Marile imperii s-au construit în timp! Site-ul web nu este un breloc făcut să arate bine și să atârne haihui…

Dacă vrei să te-ajut cu un site sau cu postări digitale pe Social Media, te rog să mă contactezi pe WhatsApp la numărul de telefon 075 041 7794. Mulțumesc!


„Binele-i bun atunci când e bine făcut.”

✍ Horja Robert Emanuel
CEO & Director HRE CONSULTANT S.R.L.
WhatsApp 075 041 7794

Distribuie:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Impresii
Vezi toate comentariile