„Binele-i bun atunci când e bine făcut.” (Horja Robert Emanuel)

Îmi place să creez, să am idei, să inventez, dar cel mai mult îmi place să mă joc cu ceea ce creez și să pun punctul pe „i” prin idee, invenție și inovație. Aici cred că se găsește succesul binecuvântării mele profesionale și personale.

Blog

Contact

Cuprins

Dezvoltare aplicații

Te ajut cu dezvoltarea de aplicații personalizate pentru bunul mers al afacerii tale în mediul online!

Fie că ai nevoie de o aplicație de Android, fie că ai nevoie de un site, îți stau la dispoziție cu plăcere!

Digitalizarea va obliga, într-un fel, fiecare antreprenor care vrea să intre în mediul online (sau care deja este), să aibă o aplicație proprie. E de bine sau de rău? Doar de bine… De ce? Pentru că (aproape) toată lumea are la îndemână un dispozitiv (fie un laptop, fie un telefon mobil) de pe care poate interacționa cu aplicația ta.

De altfel, scopul pentru care intri cu afacerea în online este vizibilitatea și creșterea vânzărilor, nu-i așa?

Apropo, ai o aplicație proprie de Android? Dacă da, care este utilitatea ei, iar dacă nu, de ce „nu”?

Aplicații Android

Dacă vrei să treci la următorul nivel în raport cu „prezența scenică” în mediul online, atunci o aplicație de mobil este ceea ce ai nevoie!

Vezi cum stă concurența ta la capitolul aplicații mobile…

Te pot ajuta cu o aplicație de Android personalizată după nevoile tale, fie că va fi pentru clienți, fie că va fi doar pentru uz intern.

Prețul per oră pentru a lucra la o aplicație de Android este de 15 $. Pentru mai multe informații, îți recomand pagina „Aplicații Android”.

În caz că ai un site și vrei să fie transpus și într-o formă de aplicație (pe Android), te pot ajuta cât ai spune „DA!”. Chiar așa, ai un site pentru afacerea ta? 

Aplicații WEB

Dacă aplicația de mobil poate fi considerată un accesoriu premium (precum un ceas sau o poșetă), dar util, să știi că site-ul este prima ta carte de vizită în mediul online. Nu te baza doar pe conturile de pe rețelele de socializare!

Cum află lumea prima dată de tine? De pe Social Media sau de pe Google? Dacă ai un site optimizat 100%, atunci ai toate șansele să apari în top pe Google la căutările după cuvintele cheie specifice domeniului tău. Bineînțeles, dacă site-ul este optimizat pentru acele cuvinte cheie…

Fii pe pace, te ajut cu articole de blog și cu servicii SEO 100% pentru ca site-ul tău să fie relevant, iar domnul Google să-l propulseze în top.

Pentru mai multe detalii, îți recomand informațiile de pe pagina „Aplicații WEB”. Prețul pentru un site este de 350 €.

Aplicații desktop?!

Ai nevoie de o aplicație dekstop pentru calculator (laptop)? Putem discuta…

Prețul pe oră pentru a lucra la o aplicație desktop este de 30 $.

Dacă ai o idee și vrei să fie „tradusă” într-o aplicație desktop, încerc să te ajut cu cea mai mare plăcere.

Consultanță IT

Îmi permit multe în zona asta de dezvoltare de aplicații… În plus, te pot ajuta și cu o consultanță pe partea tehnică în funcție de ce ai nevoie pentru o digitalizare completă și eficientă.

Ai nevoie de un site, de o aplicație de mobil, de o aplicație desktop, de diferite programe pentru a-ți desfășura activitatea zilnic? Sunt aici să te ajut! Ofer consultanță IT pentru toată lumea care are nevoie!

Pentru mai multe detalii, te rog să mă contactezi pe WhatsApp la numărul de telefon +40 748 779 701. Mulțumesc!

Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Impresii
Vezi toate comentariile