„Binele-i bun atunci când e bine făcut.” (Horja Robert Emanuel)

Îmi place să creez, să am idei, să inventez, dar cel mai mult îmi place să mă joc cu ceea ce creez și să pun punctul pe „i” prin idee, invenție și inovație. Aici cred că se găsește succesul binecuvântării mele profesionale și personale.

Blog

Contact

Social Media
Grupul Pasionaților de Tehnologie

Salutare! Ești pasionat de tehnologie sau de ramurile ei, oarecum, complementare: IT, marketing (digital), programare, Social Media? Ești binevenit în Grupul Pasiontaților de Tehnologie (#GPT)!

Dacă nu ești pasionat de tehnologie, dar ai anumite întrebări din lumea IT, din zona marketingului, din universul programatorilor (limbajelor de programare), despre Social Media sau pur și simplu ești curios să afli zilnic ceva nou, atunci ești invitat cu drag să te alături comunității din Grupul Pasionaților de Tehnologie!

Acest grup (#GPT) de Facebook îl voi modera (și dirija) o bună perioadă de timp… Cât? Nu știu. Cert este că vreau să fie un grup util pentru toată lumea. Din moment ce o mare parte a vieții ne-o petrecem în mediul online, cred că un grup care acoperă o gamă largă de subiecte merită atenția oricărui român.

Bineînțeles că acest grup este și pentru alți oameni de altă naționalitate, dar este în mod special pentru români! Educația începe de-acasă, nu-i așa?


Postări programate?!

De luni până vineri, pe Grupul Pastionaților de Tehnologie vor fi postări programate! Câte? 3 în fiecare zi! Încerc să mă țin de treabă și să programez din timp postările zilnice la următoarele ore (fixe): 07:00, 11:00, 18:00.

Ce program va fi pe zile? Trebuie să menționez că fiecare zi are specificul ei. Bineînțeles, specificul va fi doar pentru postările programate, în rest, tu (sau eu sau oricine altcineva), poți să postezi ce anume vrei pe unul dintre subiectele grupului, în orice zi dorești…

Programul tematic la postările programate de luni până vineri:

  • Luni: Lumea IT
  • Marți: Marketing
  • Miercuri: Universul Programatorilor
  • Joi: Social Media e cu noi!
  • Vineri: TAG (Taifas – Anunțuri – Glume)

Înainte să scriu un pic despre fiecare tematică (zi) în parte, țin să precizez faptul că oricât de entuziasmat aș fi cu privire la acest proiect, tot îl consider unul pilot. Știu că este nevoie de o disciplină nemțească și de o trudă românească, dar nu pot ști 100% cât pot să-l țin. Renunțarea este cel mai mare eșec, nu-i așa?

Și încă ceva: e clar că postările vor fi întortocheate și vor apărea alandala în feed (în funcție de algoritm), dar prefer să am aceste tipuri de postări în mod natural, ca fiind punctul zilnic de plecare… Mă ocup personal cu postările! Apoi, cu timpul, vor posta și alții, și tu, și tot așa…


Lumea IT

Luni va fi despre lumea IT (sau lunea IT). Postările vor fi cu precădere despre noutățile din lumea IT, fie evenimente, fie lansări de produse, fie articole sau despre lucruri interesante care merită să fie cunoscute de toată lumea (mai ales de lumea din zona IT).

(Ca o paranteză, e limpede că luni nu vor fi doar postări despre lumea IT, dar aici mă refer doar la postările programate, care vor fi strict din lumea IT…)


Marketing

Marketing știe toată lumea, nu-i așa? Ei bine, de aceea mă voi axa un pic și pe partea de business. Voi avea postări relevante pentru un marketing curat (fără minciuni), dar și postări motivaționale pentru business (inclusiv citate).

Marketingul din zona digitală va fi abordat fără discuții (că vrea, că nu vrea…).


Universul Programatorilor

Voi încerca să pun chestii interesante pentru a aduce mai multă valoare în Universul Programatorilor. Se știe deja că programatorii au o creativitate aparte… Ei bine, un inginer-programator-scriitor (ca mine) are nevoie de informații memorabile, dacă tot e să dea click pe ceva.

Bineînțeles că nu vreau să creez elite cu postări de top (elitele se formează de la sine dacă sunt într-un cadru potrivit), ci voi avea și anumite postări de nivel începător, chiar și lecții (#Java).

Programatorii vor fi privilegiați!


Social Media e cu noi!

La câte rețele de socializare există, mă rezum la cele mai importante. Primul pe lista mea este Facebook, iar apoi nu mai contează… Glumesc… Sunt prieten cu Facebook și Instagram, iar cu LinkedIn, TikTok și Twitter (X) sunt vecin…

Aici tind să cred că vor fi multe întrebări de la persoane atehnice (nu e nicio rușine să întrebi dacă nu știi ceva) și voi încerca să dau răspunsuri cât mai utile. Chiar am de gând să scriu articole la o rubrică nouă, aici pe site, în care să răspund la anumite întrebări.


TAG (Taifas – Anunțuri – Glume)

Pentru mine, ziua de vineri e „bineri”. Prefer să fie totul „pe relax”…

La taifas voi pune întrebări pentru comunitate, întrebări pe diferite teme.

Anunțuri voi posta doar eu. Ulterior, când grupul va fi sănătos (ponderal la numărul de membri), voi cere taxă pe reclamă. Atenție: reclama o fac eu, iar factura o primești tu (suma va fi modică).

Râsul face bine la sănătate! Bineînțeles, glumele postate vor fi cu bun-simț…


Ce zici? Te alături comunității Grupului Pasionaților de Tehnologie? #GPT nu vine de la ChatGPT, ci de la Grupul Pasionaților de Tehnologie.

În serviciile mele de consultant veritabil, am inclus și partea de creare de conținut digital și scriere a articolelor de blog (#SEO). La scris n-am nevoie de ChatGPT, dar la imagini, Midjourney are nevoie de mine…

Acestea fiind spuse (sau scrise), te invit cu drag să te înscrii în Grupul Pasionaților de Tehnologie (IT, Marketing, Programare, Social Media). Poți să dai „sfoară în țară”, să spui și altora despre acest proiect! Mulțumesc!

„Binele-i bun atunci când e bine făcut.”

Distribuie:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Impresii
Vezi toate comentariile