„Binele-i bun atunci când e bine făcut.” (Horja Robert Emanuel)

Îmi place să creez, să am idei, să inventez, dar cel mai mult îmi place să mă joc cu ceea ce creez și să pun punctul pe „i” prin idee, invenție și inovație. Aici cred că se găsește succesul binecuvântării mele profesionale și personale.

Blog

Contact

WEB
Site web profesional

Ai nevoie de un site web profesional? Te rog să mă contactezi pe WhatsApp la numărul de telefon +40 748 779 701 și trecem la un plan de acțiune prin care îți voi crea un site web profesional!

Orice tip de business are nevoie de un site web! Să nu mai zic (scriu) că odată cu digitalizarea, se poate ajunge ca orice om să aibă un site propriu. Orice e posibil… În orice caz, dacă ești antreprenor și n-ai un site web, ar fi bine să te gândești de ce…

Merită să ai un site web? Dacă gândești ca un antreprenor, adică să scoți profit din orice, atunci merită fără îndoială! Investește înțelept!


Site web profesional pentru business

Pentru mine, site-ul consultant.horjarobert.ro este un site de business, iar blogul horjarobert.ro este doar un site personal… Bineînțeles, cel de business se bazează pe cel personal pentru că e creat pe un subdomeniu.

Recomand oricui să aibă mai multe subdomenii dacă vrea mai multe site-uri și are mai multe tipuri de activități. Subdomeniul meu este consultant. Dacă ai un magazin online, poți avea subdomeniul magazin (magazin.horjarobert.ro).

Într-o lume în care totul se vrea a fi pe repede-nainte, tehnologia este un factor decisiv pentru a te diferenția față de concurență. Nu ai un site web, dar concurența ta are? Înseamnă că ești în urmă, iar concurența ta are o viziune mai bună…

Nu trebuie să te iei după mine și să te-apuci să cumperi sau să faci un site web. Personal, nici nu vreau să am clienți care nu știu ce vor. Cel mai bine este să realizezi tu că un site web este un element cheie pentru afacerea ta!

Vrei ca site-ul tău să apară în topul căutărilor pe Google? Ai nevoie de un site web bine optimizat din punct de vedere SEO pe cuvintele cheie specifice domeniului tău de activitate! Fii pe pace! Îți ofer servicii SEO pentru ca domnul Google să-ți pună site-ul în lumina reflectoarelor!

Îți recomand pagina „Servicii SEO” pentru a înțelege mai exact ce înseamnă SEO și de ce are nevoie un site de astfel de servicii.

Dacă ai un site web și ai pe altcineva la partea de SEO, pot totuși să-ți scriu articole de blog optimizate SEO! Pe pagina „Articole de blog”, vezi beneficiile gratuite pe care ți le ofer.


Site web profesional în WordPress

Platforma WordPress este cea mai utilizată platformă pentru crearea site-urilor web la nivel global! Oferă avantaje atât dezvoltatorilor (adică mie), cât și clienților (adică ție), care merită luate în considerare ca factor decizional!

În primul rând, crearea unui site web în WordPress nu durează mult, comparativ cu un site web creat din cod pur (vanilla code). Aplicații de Android pot să creez în vanilla code (sau Java’s style) fără probleme, pentru că așa e sistemul, dar dacă ți-aș crea site-ul web fără un CMS (cum este WordPress), ar costa destul de mult (și timp, și bani).

Pe lângă faptul că este eficient, WordPress oferă și avantaje la partea de SEO. Există anumite plugin-uri foarte bune care pot fi configurate foarte ușor, iar site-ul tău să intre în prima pagină pe Google cât mai ușor (și rapid).

Are rost să zic (scriu) și despre securitatea unui site în WordPress? E top! Un site creat în WordPress are mai multe „straturi” de securitate, față de unul creat în vanilla code, care poate fi „dat jos” la secundă (sau la clipită).


Vrei un site web profesional?

Dacă vrei un site web profesional cu ajutorul căruia să-ți prezinți serviciile sau produsele, atunci nu ezita să mă contactezi! Îți ofer un plan și pe partea de SEO, ca site-ul tău să atragă cât mai mulți vizitatori, care să se transforme în potențiali clienți, iar ulterior în clienți (fideli).

Apropo, scopul unui site web profesional, mai ales dacă are un blog actualizat constant cu articole interesante, este să fidelizeze vizitatorii. Astfel, va crește notorietatea afacerii tale (sau a serviciilor, produselor), iar departamentul de vânzări va fi „bombardat” cu ce trebuie (€€€, $$$, £££).

Pentru mai multe detalii legate de tarifele pe care le percep pentru serviciile web, îți recomand să citești informațiile de pe pagina „Aplicații WEB”. După ce te hotărăști, te rog să-mi scrii pe WhatsApp la numărul de telefon +40 748 779 701. Mulțumesc!

Distribuie:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Impresii
Vezi toate comentariile