„Binele-i bun atunci când e bine făcut.” (Horja Robert Emanuel)

Îmi place să creez, să am idei, să inventez, dar cel mai mult îmi place să mă joc cu ceea ce creez și să pun punctul pe „i” prin idee, invenție și inovație. Aici cred că se găsește succesul binecuvântării mele profesionale și personale.

Blog

Contact

Cuprins

Social Media

Ce este Social Media? Aproape tot ce ține de internet, începând cu diferitele rețele de socializare până la browserele de căutare, reprezintă un cadru online de comunicare, numit Social Media. 

Internetul a fost creat cu scopul de a putea avea acces la fișiere, iar rețelele de socializare au fost inventate pentru o comunicare rapidă de la distanță.

Ei bine, toate aceste creații se comprimă astăzi în structura de cuvinte Social Media.

În ziua de azi, Social Media a devenit cea mai puternică formă de marketing, chiar mai bună și mai eficientă decât marketingul offline… Aproape toată lumea are un telefon inteligent și acces la internet, nu-i așa? Dar nu toată lumea știe cum să folosească rețelele de Social Media.

Este o problemă majoră cu privire la dependența de Social Media. Nu mai bine investești timpul petrecut pe Social Media? Absolut! Atunci înseamnă că ai un business pe care-l expui pe Social Media, corect?

Nimic nu e gratis!

Nimic nu e gratis! Totul are un preț! Știai că timpul este cea mai valoroasă resursă umană? De ce să-ți pierzi timpul pe Social Media când poți să ai un business și să te ocupi de răspândirea lui în mediul online?

Ai o pagină de Facebook, un cont de Instagram sau un cont de LinkedIn (sau chiar de TikTok, Twitter, YouTube)? Le folosești la potențialul maxim?

Dacă ești antreprenor, știi și tu că nimic nu e gratis și că timpul costă…

Ce pot să fac pentru tine în calitate de consultant? Minuni nu pot să fac, dar dacă merg pe considerentul „Nimic nu e gratis!”, atunci te pot ajuta cu un audit, o strategie de conținut și apoi cu sfaturi practice, iar munca nu va fi în zadar… Munca aduce răsplată întodeauna!

În cât timp vei „da lovitura” pe Social Media? Nu există o cheie a succesului, dar fiindcă „Nimic nu e gratis!” și orice muncă are roadele ei, vom observa împreună fiecare îmbunătățire. 

Orice acțiune are răsplata sau reversul ei! Faci bine? Primești bine! Faci rău? Îmi pare rău…

Audit

Dacă ai un cont de Social Media pentru care vrei să te ajut cu o consultanță, atunci trebuie să-i fac mai întâi un audit.

Auditul pentru conturile de Social Media este precum revizia tehnică la mașină sau analizele medicale la om. Fii pe pace! Nu doare…

În cazul în care începi de la zero, atunci nu-mi rămâne decât să studiez domeniul tău de activitate și să trecem la pasul următor: strategia de conținut.

P.S. Îți recomand articolul „112 (lei): audit Social Media!”.

Strategie de conținut

Funcționarea unui cont de Social Media are la bază crearea de conținut, dar dacă nu ai o strategie clară de conținut, atunci degeaba postezi alandala sau poate că nu degeaba, ci doar pentru pierderea timpului…

În ce constă strategia de conținut? Într-o grămadă de idei pentru crearea de conținut și un plan personalizat pentru postare.

Preț: 200 de lei.

Dacă vrei să-ți creez eu conținutul pentru contul tău de Social Media, atunci strategia de conținut o primești ca bonus gratuit.

Creare de conținut

Ai creativitate nelimitată?! N-are nimeni și nici n-ai nevoie… Dar oare de ce ai nevoie? De conținut #RICH!

Conținutul relevant, interactiv, captivant și halucinant (#RICH) este cel care contează cu adevărat!

Te invit să vizitezi pagina „Creare conținut Social Media” pentru a-ți alege pachetul optim pentru nevoile tale!

Consultanță

Consultanța este ultimul pas de care ai nevoie pentru a lua o decizie potrivită.

Până să ajungem la consultanță, primești un audit la ceea ce ai deja, apoi trebuie să-ți văd strategia de conținut, ce conținut oferi și de-abia apoi îți pot trasa niște direcții din care să o alegi pe cea mai bună.

Dacă ești la început, atunci e mai bine și clădim direct pe curat…

Fiecare serviciu pe care-l ofer clienților are ca bonus gratuit partea de consultanță într-o anumită măsură. 

Consultanța este un serviciu premium!

Pentru mai multe detalii legate de consultanța pe Social Media, te rog să-mi scrii pe WhatsApp la numărul +40 748 779 701. Mulțumesc!

„Binele-i bun atunci când e bine făcut.”