„Binele-i bun atunci când e bine făcut.” (Horja Robert Emanuel)

Îmi place să creez, să am idei, să inventez, dar cel mai mult îmi place să mă joc cu ceea ce creez și să pun punctul pe „i” prin idee, invenție și inovație. Aici cred că se găsește succesul binecuvântării mele profesionale și personale.

Blog

Contact

WEB
Creare site web de prezentare

Ai nevoie de un site web de prezentare pentru tine sau pentru afacerea ta? Te rog să mă contactezi pe WhatsApp la numărul de telefon +40 748 779 701 și să-mi scrii cum ai vrea să fie site-ul.

Înainte să încep articolul, hai să-ncep un pic mai în „forță”.


Începem cu „Așa nu!”?

Trebuie să menționez încă de la început că nu creez site-uri doar ca să fie… N-am nevoie de clienți cărora să le fac site-uri de prezentare pe bandă rulantă. N-ar fi rău pentru profitul meu, dar nu ar fi niciun avantaj pentru clienți.

Îți recomand articolul „Site-ul web nu este un breloc!”.

Degeaba îți fac un site web dacă nu este optimizat din punct de vedere SEO. Vrei un site web de o pagină? Există alte soluții mai viabile (și gratuite) pentru varianta asta. Îți dau un pont gratuit: fă-ți un cont pe linktr.ee sau pe beacons.ai și scapi de grija unui site…

Dacă vrei chestii serioase, adică un site web optimizat, care să fie actualizat cu articole de blog specifice pentru cuvintele cheie pentru care vrei să apari în top pe Google, atunci te ajut cu plăcere!

Un site web trebuie să fie util pe termen lung. Alege înțelept! Lasă prostiile cu „Aici și acum!” și ai răbdare! Un antreprenor trebuie să aibă neapărat răbdare!


Site web de prezentare optimizat SEO

Vrei un site web pe placul domnului Google? Atunci neapărat ai nevoie de SEO! Cu se „mănâncă” SEO? Cu partea de optimizare conform pretențiilor domnului Google.

Pentru crearea site-ului web, tariful pentru optimizarea SEO („la cheie”) este de 50 €. Bineînțeles, vei avea nevoie de SEO în mod constant așa cum ai nevoie să mănânci de fiecare dată când ți-e foame. Nu e bine să faci abuz cu mâncarea (nici cu SEO), dar trebuie să ai continuitate.

În funcție de domeniul afacerii tale de activitate, există anumite cuvinte cheie care sunt mai greu de „bătut” decât altele. De exemplu, dacă vinzi telefoane mobile, va fi foarte greu să intri în top pe Google la căutarea „telefoane mobile”. Va fi nevoie de o strategie serioasă (poate chiar mai multe) și de o muncă intensă.

Ofer servicii SEO atât pentru site-uri web de prezentare, cât și pentru magazine online!


Suport tehnic și mentenanță

În lumea tehnologiei apar tot felul de situații neprevăzute… E bine să ai pe cineva care să-ți ofere ajutor din punct de vedere tehnic.

Îți ofer suport tehnic și servicii de mentenanță, astfel:

  • actualizare plugin-uri: 10 €/lună.
  • backup: 5 € pentru 1 backup/lună; 7 € pentru 2 backup-uri/lună.
  • modificări la site: 15 €/oră.

Pentru mai multe detalii, îți recomand să citești informațiile de pe pagina „Aplicații WEB”.


Site web pentru afacerea ta

Ești hotărât și vrei un site web de prezentare pentru afacerea ta? Vrei să faci profit de pe urma lui și să ajungi în top pe Google, să fie cât mai vizibil pentru potențialii clienți? Te pot ajuta!

Pe pagina „Aplicații WEB” găsești lista de prețuri pentru serviciile web pe care le ofer, iar dacă totul ți-e clar și vrei să te ajut, te rog să-mi scrii pe WhatsApp la numărul de telefon +40 748 779 701. Mulțumesc!

„Binele-i bun atunci când e bine făcut.”

Distribuie:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Impresii
Vezi toate comentariile