„Binele-i bun atunci când e bine făcut.” (Horja Robert Emanuel)

Îmi place să creez, să am idei, să inventez, dar cel mai mult îmi place să mă joc cu ceea ce creez și să pun punctul pe „i” prin idee, invenție și inovație. Aici cred că se găsește succesul binecuvântării mele profesionale și personale.

Blog

Contact

SEO
Articole de blog utile și relevante

Ai nevoie de articole de blog utile și relevante? De fapt, oricine are un site personal sau pentru afacerea sa, are mare nevoie de articole de blog optimizate SEO pentru a intra în topul căutărilor pe Google…

Știi să scrii articole de blog utile și relevante? Dacă zici că n-ai idei, atunci hai să-ți recomand încă de la început articolul „8 idei pentru articole de blog”.

Acum poate spui că habar n-ai cum să structurezi un articol de blog. Fii pe pace! Am de toate pentru tine, nu degeaba am ajuns consultant și ofer N servicii… Te invit să citești și articolul „Structura unui articol de blog”. Lectură plăcută!


Articole de blog utile

Ce înseamnă un articol de blog util sau ce trebuie să conțină pentru a fi util? În primul și-n primul rând, trebuie neapărat să fie optimizat SEO 100%. Dacă scrii un articol și nu îl optimizezi conform pretențiilor domnului Google, e degeaba…

Chiar dacă era tehnologiei vrea să ne mănânce cu „fulgi cu tot”, încă mai există oameni care sunt pasionați de citit sau de scris (sau de ambele). Eu sunt IT-ist (inginer la bază), dar îmi place să scriu. Mai mult decât atât, îmi place să fiu eficient. Pe toate site-urile mele (și ale clienților mei) prefer să scriu direct un articol optimizat SEO.

Uneori nici nu mi se cere să fac un articol optimizat SEO, dar prefer să fiu cinstit de la bun început și să-mi pun experiența în joc… Degeaba ai un text plăcut, citibil, interesant, dacă nu este util. Util trebuie să fie atât pentru cititor, cât și pentru motoarele de căutre (cum ar fi Google).

În zona asta online există copywriteri. Dacă găsești vreunul și îl pui să-ți scrie un articol de blog, întreabă-l dacă îl optimizează și pentru SEO.

Toată lumea vrea eficiență, nu-i așa? Începe cu o chestie utilă, apoi vezi tu (sau ceilalți) dacă e relevantă…


Articole de blog relevante

Dacă ai un site web, înseamnă că la finalul zilei (sau în timpul zilei) te interesează să vezi dacă ai vândut ceva cu ajutorul lui, corect? Și eu creez site-uri web, dar dacă-mi spune careva că vrea doar un site de prezentare, fără o întreținere pentru SEO cu articole de blog, nu mă bag. Acel site web va fi degeaba…

Îți place marketingul? Poate că nu, dar fără el știi și tu că afacerea ta nu ar funcționa. În marketing ai nevoie să faci o chemare la acțiune.

Deci, după ce ți-ai prezentat serviciile sau produsele, acel cititor (potențial client) trebuie invitat să cumpere. Fie că-i faci o reducere, fie că-i spui direct prețul, fie că-l îndemni să te contacteze la numărul „07cumperiflori?”, important e să faci acea chemare.


Articole de blog utile și relevante

Vrei articole de blog utile și relevante pentru site-ul tău sau al afacerii tale? Vrei, nu vrei, ai nevoie!

Dacă vrei să colaborezi cu mine, prețul pentru un articol de blog este de 94 RON (19 euro). Mai multe informații despre bonusurile gratuite pe care le primești, vei găsi pe pagina „Articole de blog”.

Pentru a-ți face o idee despre cum și ce scriu, te invit să citești articolul următor (de pe blogul meu personal): „Articole de blog recomandate”.

Ești hotărât (/-ă)? Te rog să-mi scrii pe WhatsApp la numărul de telefon +40 748 779 701. Mulțumesc!

P.S. Nu scriu articole de blog pentru promovarea jocurilor de noroc, băuturilor alcoolice, prostituției online, politicienilor sau pentru orice alt tip de afacere care dăunează consumatorului… Nu ofer niciun tip de serviciu pentru astfel de afaceri! Mulțumesc pentru înțelegere.

Distribuie:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Impresii
Vezi toate comentariile