„Binele-i bun atunci când e bine făcut.” (Horja Robert Emanuel)

Îmi place să creez, să am idei, să inventez, dar cel mai mult îmi place să mă joc cu ceea ce creez și să pun punctul pe „i” prin idee, invenție și inovație. Aici cred că se găsește succesul binecuvântării mele profesionale și personale.

Blog

Contact

Cuprins

Ce site-uri au nevoie de audit SEO?

Site-ul tău are nevoie de un audit SEO? Poate ți-ai pus întrebarea dacă site-ul afacerii tale este prezentabil în fața domnului Google și a potențialilor vizitatori… Ei bine, ar fi cazul să-l „trimiți” la un audit!

Orice site care se respectă are nevoie de un audit SEO sau altfel scris, orice administrator de site (sau orice site web de business) are neapărat nevoie de un audit SEO.

Imaginează-ți auditul la fel precum analizele medicale anuale sau ITP-ul de la mașină. Apropo, fă bine și pune accent pe sănătatea ta (și a mașinii) dacă vrei să-ți fie bine… Nu uita de sănătatea site-ului!

Tipuri de audit

Îți pun la dispoziție trei tipuri de audit, dar trebuie să ții cont de faptul că toate trei formează un întreg. Ele se ramifică doar pentru aria pe care o acoperă, dar un audit normal le include pe toate trei (ca secțiuni principale). Eu recomand să fie făcute toate trei, în ordine…

01
Audit tehnic
Orice site trebuie să fie optimizat din punct de vedere tehnic!
Vezi mai mult
02
Audit on-page
Trebuie să îndeplinești niște condiții dacă vrei un site bine clasat în Google!
Vezi mai mult
03
Audit off-page
Domnul Google ține cont foarte mult de cum se prezintă site-ul tău.
Vezi mai mult

Audit tehnic

Auditul tehnic este primul tip de audit de care mă apuc… De ce? Pentru că răspunde cu „Da!” la întrebarea „E viu?”. 

Dacă site-ul este online (adică viu), atunci pot să-mi fac liniștit treaba. Ce face doctorul fără pacient sau mecanicul fără mașină? Se odihnește, nu-i așa? Nu caută alt pacient sau altă mașină…

Ei bine, dacă site-ul tău sau al afacerii tale este „viu” (online), atunci îl pot analiza, iar raportul final va atinge următoarele subpuncte…

Știai că toate paginile web au un URL, dar nu toate URL-urile sunt pagini web? Îți recomand articolul „Ce este un URL?”.

Preț audit tehnic: 199 RON.

Audit on-page

După orice tip de audit sunt necesare acțiuni imediate, dar după un audit on-page (de conținut) e musai să acționezi cât ai clipi…

Pentru auditul de conținut (sau on-page), am nevoie de acces la site-ul tău. Poți să-mi faci un utilizator cu privilegii restrânse (doar de simplu editor) și apoi mă descurc.

Ce analizez pentru auditul on-page?

Prețul este de 15 RON/pagină.

Audit off-page

Dacă auditul tehnic ține de sănătatea site-ului, iar auditul on-page de cerințele domnului Google (și a potențialului vizitator), să știi că la auditul off-page se are în vedere partea exterioară și se raportează la cum e privit site-ul tău de către ceilalți.

Precizez încă o dată faptul că tot, dar absolut tot ce primești în raport, trebuie optimizat! Dar nu oricum, ci trebuie optimizat la modul cel mai serios!

Partea de off-page ține foarte mult de scorul final pe care site-ul tău îl primește de la domnul Google.

Ce punctez la auditul off-page?

Preț audit off-page: 199 RON.

Optimizare SEO

După teorie urmează practica, nu-i așa? Ei bine, după ce primești auditul, te pot ajuta la implementarea soluțiilor optime pentru rezolvarea problemelor.

Rezolvarea problemelor izvorâte în urma auditului necesită rezolvare imediată, dar trebuie să ții cont de faptul că partea de SEO trebuie să se facă în mod continuu.

Odată ce problemele sunt rezolvate, trebuie să se continue pe partea de îmbunătățire. De ce? Pentru că ai și concurență, iar domnul Google își schimbă algoritmul (sau cheful) după vremea de-afară (bine… nici chiar așa, dar e destul de schimbător și afișările din topul Google se schimbă periodic).

Pe partea de SEO îți recomand o campanie, care se poate întinde pe minim 3 luni și maxim cât e nevoie. Vezi pe pagina „Optimizare WEB” ce prețuri ofer în funcție de durata campaniei. E de la sine înțeles că odată ce treaba merge „unsă”, munca va scădea în cantitate și intensitate. Important este să ne păstrăm locul în topul afișărilor pe Google, mai ales să venim cu un conținut proaspăt și bun pentru alte cuvinte cheie. 

Mai multe detalii vom discuta ulterior…

P.S. Prețul din audit include și rezolvarea problemelor, în special la auditul on-page, unde voi interveni asupra fiecărei pagini.

Alte tipuri de SEO

Pot să-ți pun la dispoziție și alte tipuri de SEO!

Dacă ai o afacere locală, te pot ajuta cu SEO local… Cum vine asta? Păi la o simplă căutare pe Google, afacerea ta va fi în prim-plan la căutările făcute de persoanele aflate în aproprierea locației tale sau care sunt în județul respectiv.

De exemplu, dacă ești din Arad și ai o afacere în care produci canapele, toată lumea din județul Arad, care caută „canapele” sau „canapele Arad” pe Google, te va putea găsi cu ușurință. Bineînțeles, dacă ai „tras” tare și ai un SEO local.

Pentru SEO local este nevoie de o configurare pentru Google My Business, de postări lunare și neapărat de articole de blog pentru site. 

Dacă ai configurată pagina de Google My Business și ceva activitate, atunci pot să-ți fac un audit local pentru site și Google My Business. Preț: 59 de lei.

Apropo, te pot ajuta cu articole de blog optimizate SEO (de la A la Z + tehnoredactare direct pe site, la 94 de lei) cu mare plăcere! Îți recomand pagina „Articole de blog” pentru a vedea ce beneficii gratuite primești la acest serviciu.

În plus, îți pot oferi ca formă de SEO și oportunitatea de a primi articole promoționale pe blogul meu (horjarobert.ro). Cum? Pentru 100 de lei, îți redactez un articol publicitar pe blogul meu, pe care îl optimizez SEO, îi pun (minim) 2 linkuri către site-ul tău, îl indexez în Google, îl distribui pe rețelele personale de Social Media (vezi @horjarobert). 

Cât timp va fi online site-ul meu, atât timp va fi disponibil pe site și articolul publicitar (adică nelimitat). Pot să-ți fac 1 articol publicitar lunar pentru 1 singur site (dacă ai mai multe site-uri, îți scriu articole publicitare pentru fiecare, dar tot 1 pe lună).

Cu ce pot să te mai ajut?

Pe lângă partea de optimizare SEO, de SEO local și de creare articole pentru blog (fie al tău, fie al meu), te pot ajuta și cu servicii de creare conținut digital pe Social Media.

În secolul vitezei, într-o lume în care totul se consumă și se dorește a fi pe repede-nainte, rețelele de Social Media trebuie să fie exploatate la maxim.

Îți ofer pachete lunare pentru postări pe Facebook și pe Instagram. Prețurile pachetelor le găsești pe pagina „Creare conținut Social Media”.

Pentru a vedea toate serviciile pe care le ofer, îți recomand pagina de Servicii.

Contact

Te rog să mă contactezi pe WhatsApp la numărul +40 748 779 701 pentru a primi mai multe detalii. Mulțumesc!

P.S. Știai că efectuez audituri și pentru conturile de Social Media?

Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Impresii
Vezi toate comentariile