„Binele-i bun atunci când e bine făcut.” (Horja Robert Emanuel)

Îmi place să creez, să am idei, să inventez, dar cel mai mult îmi place să mă joc cu ceea ce creez și să pun punctul pe „i” prin idee, invenție și inovație. Aici cred că se găsește succesul binecuvântării mele profesionale și personale.

Blog

Contact

Social Media
Postări pentru Facebook

Cum stai cu postările pe pagina de Facebook? Ești în „pană” de idei? Nu știi ce să mai postezi? Te pot ajuta cu postări captivante, relevante și interactive!

Poate că n-ai timp să postezi pe Facebook (sau pe altă rețea de socializare) sau poate că ai niște idei pe care vrei să le duci la „viață”, dar nu știi să creezi postări sau ai diverse alte motive să nu postezi…

Ei bine, fiind și consultant pe Social Media, pot să-ți analizez pagina și să văd ce funcționează și ce nu funcționează.

Sunt și IT-ist, deci prefer să nu mă ating de nimic care deja funcționează.

Îți pot propune mai multe tipuri de postări, ca să nu se plictisească audiența cu 2-3 modele… Mai mult decât atât, îți propun o strategie de postări, pe care să o punem în practică.

Facebook este cea mai mare platformă de Social Media și are cel mai mare rulaj de postări zilnice. Nu cred că Instagram cu TikTok o poate „bate” prea curând, poate doar Twitter, la un moment dat, dacă domnul Elon Musk se distrează puțin mai tare…

Îți pun la dispoziție mai multe pachete din care poți să alegi ce consideri că ți se potrivește mai bine. Vrei 3 postări pe săptămână? Crezi că 5 postări pe săptămână sunt suficiente? Pachetele cu prețurile le găsești pe pagina „Creare conținut Social Media”.

Dacă alegi unul dintre pachete, primești gratuit următoarele bonusuri:

  • Strategie de conținut
  • Administrare cont
  • Interacțiune la comentarii
  • Raport lunar

În plus, mă ocup ca fiecare postare să fie răspândită și pe grupuri de Facebook specifice cu domeniul tău de activitate.

Dacă vrei să-ți împrospătezi pagina sau să-ți înviorezi urmăritorii, te ajut cu plăcere și îți pun la dispoziție postări de tipul #RICH (Relevant, Interactiv, Captivant, Halucinant).


Te ajut!

Pentru mai multe detalii, te rog să mă contactezi pe WhatsApp la numărul de telefon 075 041 7794. Mulțumesc!

Distribuie:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Impresii
Vezi toate comentariile