„Binele-i bun atunci când e bine făcut.” (Horja Robert Emanuel)

Îmi place să creez, să am idei, să inventez, dar cel mai mult îmi place să mă joc cu ceea ce creez și să pun punctul pe „i” prin idee, invenție și inovație. Aici cred că se găsește succesul binecuvântării mele profesionale și personale.

Blog

Contact

WEB
Servicii WEB

Îți pun la dispoziție o serie de servicii WEB pentru ca site-ul afacerii tale să fie unul premium și de maxim interes în căutările pe Google!

Ai nevoie de un site? Ți-l creez cu plăcere! Ai nevoie de servicii SEO 100% pentru ca site-ul tău să fie poziționat cât mai bine în afișările după cuvintele cheie specifice domeniului tău de activiate? Te ajut cu plăcere! Ai nevoie de articole de blog optimizate SEO? E onoarea mea să le scriu!


Dezvoltare aplicații WEB

Dacă ai nevoie de o aplicație WEB (fie un site de prezentare, fie un magazin online), poți să mă contactezi și să-mi spui ce idei vrei să fie puse-n practică.

Ca bonusuri gratuite, primești din partea mea următoarele servicii:

  • Consultanță
  • Integrare Google Analytics
  • Integrare Google Search Console
  • Configurare adresă (adrese) de e-mail
  • Instalare plugin-uri necesare pentru eficiență

Nu doar că vei avea un site aranjat și gata de „luptă”, ci va fi și unul optimizat SEO 100% pentru domnul Google.

Mai multe detalii găsești pe pagina „Aplicații WEB”. Tot acolo găsești și prețurile.


Servicii SEO

Un site fără a fi optimizat din punct de vedere SEO (pentru SERP) e precum un câine fără blană… Îți plac câinii? Sunt prieteni buni…

SEO joacă un rol foarte important când vine vorba de relevanța site-ului pentru afișările în Google. Vrei ca site-ul tău să fie în top pe Google? Dar oare cine nu vrea?! E nevoie de multă muncă…

Înainte de toate, se face un audit pentru o analiză amănunțită a site-ului și de-abia apoi se trece la partea de optimizare.

Este recomandat ca auditul să se facă anual, iar la partea de optimizare să se lucreze în fiecare lună. Optimizarea din punct de vedere SEO este un război continuu, nu trebuie să lași armele jos când îl cucerești pe Google…

Vezi mai multe informații pe pagina „Servicii SEO”.


Articole de blog

Pentru a crește în ochii domnului Google, ca site-ul tău să fie afișat în topul căutărilor, trebuie să crești și numărul de conținut (text) pe site. Cum? Cu ajutorul articolelor de blog.

Ai nevoie de articole pentru blog? Cu siguranță! Dacă vrei să apari în top pe Google, atunci ai nevoie de articole structurate în jurul cuvintelor cheie pentru care vrei să fie accesat site-ul tău.

E bine să știi că nu ești singurul care are nevoie de articole de blog. Probabil că și concurența ta lucrează intens la capitolul SEO și postează 1 articol măcar o dată pe săptămână. Dacă nu o face, atunci poți tu să fii înaintea concurenței!

Site-ul nu trebuie să fie neglijat… Adu-ți potențialii clienți pe site și oferă-le servicii și produse de valoare! Cum îi aduci? Cu ajutorul articolelor de blog.

Vezi pe pagina „Articole de blog” ce bonusuri gratuite primești dacă îmi dai onoarea de a scrie articole pentru site-ul tău.


Servicii WEB

Acestea fiind spuse (scrise), îți pun la dispoziție o gamă completă de servicii WEB, de la crearea site-ului, la optimizarea constantă din punct de vedere SEO (pentru a fi într-o poziție de top în afișările pe Google), până la crearea articolelor de blog specifice pe cuvintele cheie domeniului tău de activitate.

Pentru mai multe detalii, te rog să mă contactezi pe WhatsApp la numărul de telefon +40 748 779 701. Mulțumesc!

Distribuie:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Impresii
Vezi toate comentariile