„Binele-i bun atunci când e bine făcut.” (Horja Robert Emanuel)

Îmi place să creez, să am idei, să inventez, dar cel mai mult îmi place să mă joc cu ceea ce creez și să pun punctul pe „i” prin idee, invenție și inovație. Aici cred că se găsește succesul binecuvântării mele profesionale și personale.

Blog

Contact

WEB
Impactul unui site web

Știai că un site web are un impact major raportat la nivelul de eficiență, utilitate și vizibilitate? Întotdeauna, un site web vine la pachet cu o grămadă de beneficii!

Țin să fac o precizare: nu există verbul „a impacta”! Sper că site-ul tău nu „impactează” pe nimeni, ci pur și simplu produce un impact în sensul bun al cuvântului…

Care crezi că sunt principalele beneficii pe care un site web ți le oferă? Nu doar că ți le oferă ție, ci și afacerii tale. Le enumăr, apoi le „salut” pe fiecare separat…


Site-ul web îți oferă vizibilitate!

Unde vizibilitate nu e, nimic nu e! Bineînțeles că e totuna cu „Unde dragoste nu e, nimic nu e!”. La fel s-ar potrivi și celebra replică „Fără poezie, viața e pustiu!”.

Să aduc în discuție faptul că ai nevoie neapărat de un site web dacă ai o afacere? Nu contează dacă ai „intrat” cu afacerea în mediul online pe anumite rețele de Social Media, dacă nu ai un site web, atunci ai nevoie urgent de unul!

Dar dacă ai un site web și n-ai nicio vizibilitate? Fii pe pace! Îți ofer servicii de SEO și îi pun o vorbă bună domnului Google pentru a ți-l propulsa în topurile afișărilor… Vezi pagina „Servicii SEO” pentru mai multe informații sau te rog să-mi scrii pe WhatsApp la numărul +40 748 779 701 și trecem la treabă…

După ce ai vizibilitate, lucrurile încep să se așeze… Fie vorba între noi, dacă ai un site web și nu este optimizat SEO (adică vrednic de-a fi afișat pe Google), atunci poți să-l agăți în cui (sau să-i dai pace cu totul…).

Site-ul îți oferă vizibilitate! Știai că un site web este cartea ta de vizită sau a afacerii tale în mediul online? Trebuie să pui accentul pe site dacă vrei ca vânzările tale să crească!

Un lucru esențial, din momentul în care site-ul are vizibilitate, este oportunitatea de a atrage potențiali clienți!


Site-ul web îți oferă șansa de a-ți crește vânzările!

S-a dus (sau sper că s-a dus) era în care lumea își făcea site-uri de prezentare doar-doar să aibă o mică prezentare a afacerii… Site-ul web trebuie să fie util și eficient! Degeaba arată bine dacă nu vinde! Site-ul trebuie să vândă? Absolut, eminamente!

Dacă ești antreprenor, cum poți să investești în ceva care să nu producă nimic? Presupun că ești antreprenor din moment ce deții o afacere…

Știm amândoi că e lege ca firma să producă profit! Ei bine, dacă ai o investiție „moartă” (adică un site web fără vizibilitate, prin urmare fără potențiali clienți), atunci mai bine faci altceva… Mă ocup eu de site-ul afacerii tale, iar tu îți vezi în continuare de ceea ce știi să faci mai bine în domeniul tău de activitate.

Din moment ce ai un site web care este vizibil, în special în căutările de pe Google pe cuvintele cheie specifice domeniului tău de activitate (mă ocup eu de asta cu SEO), atunci vei avea și trafic pe site, adică vizitatori (sau potențiali clienți).

Cine intră pe site-ul tău, nu intră doar ca să dea „scroll”, ci intră de curios… Pe rețelele de Social Media nu cred că apasă nimeni pe profilul unei persoane dacă nu e curios. La fel, pe site-ul web, după ce persoana respectivă a căutat „ceva” pe Google, va intra la tine dacă vede ceva interesant.

Ce oferi potențialilor clienți? Servicii, produse, lecții, sfaturi? Dacă lumea vede că ești bun și tot ce oferi este de calitate, atunci vei câștiga notorietate, iar afacerea ta va înflori!


Site-ul web îți oferă notorietate!

E și normal ca un site web să-ți ofere notorietate, din moment ce este cartea ta de vizită, dar trebuie neapărat să pui accentul pe servicii de calitate pentru a fideliza clienții și a atrage ca un magnet potențialii clienți.

La urma urmei, marketingul se face foarte simplu când oferi calitate. Nu-ți trebuie atâta tam-tam dacă ai produse sau servicii bune! Bineînțeles că ai nevoie de vizibilitate, adică de promovare continuă, dar totul va merge „uns”, de la sine…

Din moment ce ai vizibilitate pe Google, din moment ce ai trafic pe site și vizitatorii se-nghesuie să dea click pe pagini sau articole, din moment ce ai o notorietate datorită faptului că tot ce oferi este calitativ, atunci dă-mi voie să-ți scriu că ești tare! Afacerea ta va fi una de succes!

Bineînțeles, notorietatea nu se crește peste noapte, la fel cum site-ul web nu apare dintr-o dată în topurile Google, dar cu răbdare și muncă, totul se poate! Tu, în calitate de antreprenor, știi foarte bine că fără muncă „bate vântul”, iar fără răbdare totul se duce-n cap…

Odată ce pornești mecanismul prin care site-ul tău este vizibil (prin SEO), vizitatorii iau cu asalt site-ul tău zilnic și câștigi notorietate în ochii lumii, atunci avantajele vin ca un efect de domino.


Site-ul web îți oferă avantaje după avantaje!

Ce faci când lucrurile merg bine? Îi mulțumești lui Dumnezeu! Și apoi? Continui să faci treabă bună în continuare!

Din momentul în care site-ul web funcționează și ai vizibilitate, vizitatori și vânzări, cel mai bine este să rămâi cu picioarele pe pământ și să investești în continuare!

Ai mare grijă la concurență! „Dușmanii” nu dorm, ci caută să-ți dea la picioare când nu ești atent… Fii perseverent și caută să devii din ce în ce mai bun, atât la produsele sau serviciile oferite, cât și la strategia din mediul online!

Dacă ai nevoie de prezență pe Social Media (Facebook + Instagram), te pot ajuta cu administrarea conturilor și crearea de conținut digital. Îți recomand pagina „Creare conținut Social Media” unde găsești o listă cu pachetele (și prețurile) lunare.

Pot să scriu și articole de blog pentru site-ul tău, ca acesta să intre în topul afișărilor pe Google cu anumite cuvinte cheie potrivite afacerii tale. Orice articol de blog pe care-l scriu este optimizat SEO 100%. Pe pagina „Articol de blog” vezi lista de beneficii gratuite pe care ți-o ofer dacă alegi să colaborezi cu mine pe partea de articole…

În cazul în care nu ai un site web, te rog să mă contactezi pe WhatsApp (+40 748 779 701) și te-ajut cu plăcere! Tarifele pentru serviciile de web le găsești pe pagina „Aplicații WEB”.

Vezi câte avantaje după avantaje pot să-ți ofer? Nu doar că îți creez site-ul web, ci pot lucra la el pe partea de SEO și să creez articole de blog pentru a fi în topul Google!

Ce zici? Un site web are un impact deosebit de bun și merită toată atenția ta de antreprenor! Lumea bună e mai mult pe Google, decât pe rețelele de Social Media! Nu neglija nimic și investește înțelept!

„Binele-i bun atunci când e bine făcut.”

Distribuie:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Impresii
Vezi toate comentariile