fbpx

„Binele-i bun atunci când e bine făcut.” (Horja Robert Emanuel)

Îmi place să creez, să am idei, să inventez, dar cel mai mult îmi place să mă joc cu ceea ce creez și să pun punctul pe „i” prin idee, invenție și inovație. Aici cred că se găsește succesul binecuvântării mele profesionale și personale.

Blog

Contact

Servicii digitalizare

Salutare! Ai nevoie de servicii IT pentru digitalizarea afacerii tale? Cauți pe cineva care să-ți ofere o expertiză curată, care să reflecte realitatea businessului tău?

Ai nevoie de un site web, de o aplicație de mobil, de consultanță pe partea de marketing (SEO & Social Media), de administrarea conturilor de socializare sau de crearea de conținut digital?

Pot să te ajut cu toate aceste servicii! Pentru mai multe detalii, te rog să mă contactezi pe WhatsApp la numărul de telefon 075 041 7794.

S-auzim numai de bine!

Cuprins

Digitalizare inteligentă

Digitalizare inteligentă - Servicii digitalizare

Nu mai este sau nu ar trebui să mai fie un secret faptul că digitalizarea este inevitabilă. 

Dacă nu ai început procesul de digitalizare al afacerii tale, cred că este timpul să te gândești serios în privința aceasta.

La ce te gândești prima dată când auzi cuvântul „digitalizare”? La internet, automatizare, tehnologie? Foarte bine.

E drept că nu orice proces se poate automatiza. Ce e de făcut? Orice, numai să fie făcut într-un mod inteligent.

Deciziile pe care le iei cu privire la digitalizarea afacerii trebuie să fie inteligente, ba chiar înțelepte. 

Digitalizarea afacerii este inevitabilă deoarece o grămadă de date trebuie introduse în tot felul de sisteme (apoi memorate și deseori modificate).

Cum află lumea de businessul tău? Digitalizarea include partea de marketing digital, o parte ce joacă un rol important pentru vizibilitatea afacerii tale. Dacă nu știe lumea ce servicii sau produse oferi, nu vei avea clienți sau vei avea puțini clienți.

Scopul vizibilității în mediul online este atragerea de noi clienți.

Ai conturi de business pe platformele de Social Media? Îți trebuie un buget de promovare, buget care să includă strategia de marketing, crearea conținutului digital și monitorizarea rezultatelor.

Nu le poți face pe toate, nu-i așa? Ei bine, te pot ajuta eu! Pentru început, îți pot oferi servicii de consultanță!

Consultant IT

Consultant IT - Servicii digitalizare

Ce face un consultant IT? Trebuie să te sfătuiască în cel mai înțelept mod posibil. 

Decizia supremă îți revine ție, în calitate de administrator al afacerii, dar cu siguranță ai nevoie de cineva cu care să te sfătuiești.

Ai nevoie de echipamente IT? Vrei să faci anumite achiziții? Dorești să dezvolți o platformă inteligentă pentru bunul mers al afacerii tale? Sunt aici să te ajut cu partea de consultanță!

Ești de apreciat numai pentru viziunea de a face ceva. Omul care vrea să facă ceva, dar nu știe ce anume, merită încurajat, susținut și îndrumat. Nu toată lumea vrea să facă ceva…

Antreprenorii vor să facă profit, nu-i așa? Cu ce costuri? Sper că nu costul expresiei „cu orice preț”.

Trebuie să fii calculat, să vezi imaginea de ansamblu și să iei decizia cea mai bună.

Eu te pot ajuta cu partea de informare, identificare, implementare, idealizare, dar și cu partea de transformare, tatonare, testare și trâmbițare. 

Observi un șablon? Folosesc termeni care încep atât cu litera „i”, cât și cu litera „t”. 

IT-ul este la putere!

Creare site-uri web

Creare site-uri web - Servicii digitalizare

Ai un site web? Site-ul web este cartea ta de vizită în mediul online!

Dacă nu ai un site, spune-mi și îți creez unul potrivit pentru domeniul tău de afacere.

Ce fel de site dorești? Unul de prezentare sau un magazin online? Dacă alegi un magazin online, te pot ajuta ulterior și la partea de încărcare a produselor, plus optimizarea paginilor de produs din punct de vedere SEO.

Personal mă bazez foarte mult pe site-uri. De ce? Pentru că site-ul este platforma cea mai bună de evidențiere (sau promovare) a unui business.

Cele mai multe căutări pe care le face lumea sunt cele de pe Google, apoi cele de pe YouTube. 

Dacă site-ul afacerii tale este optimizat 100% din punct de vedere SEO, atunci cu siguranță va avea vizitatori, iar tu vei avea mai mulți clienți. Dacă nu, atunci ai nevoie de SEO.

Te invit să intri pe pagina „Rezultate SEO”. Acolo vei găsi o grămadă de informații utile prezentate pe anumite cazuri și vei învăța multe lucruri despre SEO. 

Din moment ce ai investit într-un site web, trebuie să mai faci un efort și să investești în promovarea lui. Ai nevoie de un buget lunar pentru marketing!

SEO reprezintă unealta principală de promovare a site-ului web. Pe pagina „Pachete servicii SEO” găsești prețurile serviciilor mele de SEO.

Site-ul web nu trebuie să fie folosit pe post de breloc!

Creare aplicații Android

Creare aplicații Android - Servicii digitalizare

Dorești să ai o aplicație de mobil care să se plieze pe procesul tău de lucru? Ai nevoie de o aplicație utilă pentru bunul mers al muncii echipei tale de zi cu zi?

Te rog să-mi scrii mai multe detalii pe WhatsApp la numărul de telefon 075 041 7794.

Nu oricine are o aplicație de mobil, dar oricine are nevoie de aplicații utile de mobil. 

O aplicație de mobil este foarte utilă pentru că poate fi accesată de către oricine deține un telefon (#smartphone).

Trebuia să scriu la capitolul anterior că un procent mare de vizite pe site-uri sunt făcute de pe telefoane.

Dacă vrei să vii în întâmpinarea potențialului tău client, atunci nu vei da greș cu o aplicație de mobil.

E drept că trebuie să iei în calcul și partea de marketing, dar n-ar trebui să fie asta un impediment.

Ce fel de aplicație dorești să ai? Momentan, pot construi doar aplicații pentru sistemul de operare Android.

Pe Google Play poți găsi o parte dintre aplicațiile de Android pe care le-am creat. Îți pot crea și ție o aplicație personalizată în funcție de nevoile tale!

Marketing digital

Marketing digital - Servicii digitalizare

Marketingul reprezintă un set de strategii ce au ca scop promovarea produselor sau serviciilor pe care le oferi în acord cu nevoile clienților.

Orice business care intră în mediul online are nevoie de marketing. Trebuie să știi că marketingul nu înseamnă doar niște postări pe Facebook sau pe Instagram.

Dacă te ocupi personal de conturile tale de Social Media și consideri că ai timp să o faci în continuare, atunci nu e nicio problemă.

Trebuie doar să fii atent la tipul postărilor, la platformele pe care postezi, la ceea ce postezi în funcție de produsele și serviciile pe care le oferi, plus să lași și o mică doză de divertisment în postările tale.

Postările de divertisment prind foarte bine la public. E drept că nu trebuie să faci abuz de ele, dar merită să le folosești ocazional.

Pentru businessul meu, mă axez foarte mult pe ideea de motivare, de creștere personală și profesională, de echilibru în gândire și pun accent pe muncă, perseverență și răbdare. 

Mai multe detalii despre marketing găsești pe pagina „Consultant marketing”.

Dacă ai nevoie de un consultant pe zona de marketing, contactează-mă!

Creare conținut digital

Creare conținut digital - Servicii digitalizare

Ai nevoie de cineva care să se ocupe de administrarea conturilor tale de Social Media? Te pot ajuta atât cu administrarea, cât și cu partea de creare a postărilor, a conținutului digital.

Postările pe rețelele de socializare nu trebuie făcute după ureche. Dar cum trebuie făcute? Strategic.

Pot să implementez o strategie în care să vin cu o planificare lunară cu diverse tipuri de postări care mai de care mai interesante atât pentru potențialii tăi clienți, cât și pentru a acapara persoane care să-ți urmărească businessul în mediul online.

Numerele alea de la urmăritori nu trebuie să le privești ca pe niște clienți. Social Media nu a fost gândită pentru a vinde.

Te rog să citești informațiile prezentate pe pagina „Rolul platformelor de Social Media”. E bine că putem să ne luăm clienți de pe internet, clienți care vin la noi ca la piață, dar scopul principal este socializarea, interacțiunea umană…

Odată ce ai conturi pe platformele de Social Media, trebuie doar să oferi conținut relevant și captivant, ca ulterior, cei care te urmăresc să fie hrăniți (și la propriu, și la figurat) de informațiile prezentate.

Pe Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, YouTube sunt milioane și milioane de postări. Zeci și sute de mii aproape zilnic. Cu ce se diferențiază conținutul postărilor tale? Ar trebui să se diferențieze prima dată în mod direct față de concurență…

Pe pagina „Creare conținut Social Media” găsești pachetele (și prețurile) pe care le ofer pentru clienții mei.

Contact

Ai nevoie de servicii pentru digitalizarea afacerii? 

Dacă ai nevoie de consultanță pe partea de IT, de crearea unui site web sau a unei aplicații de Android, de o strategie de marketing pentru a-ți promova businessul pe internet (atât site-ul web cu ajutorul serviciilor SEO, cât și conturile de Social Media), te rog să mă contactezi pe WhatsApp la numărul de telefon 075 041 7794.

„Binele-i bun atunci când e bine făcut.”