„Binele-i bun atunci când e bine făcut.” (Horja Robert Emanuel)

Îmi place să creez, să am idei, să inventez, dar cel mai mult îmi place să mă joc cu ceea ce creez și să pun punctul pe „i” prin idee, invenție și inovație. Aici cred că se găsește succesul binecuvântării mele profesionale și personale.

Blog

Contact

SEO
Prețuri servicii SEO

Vrei să afli care sunt costurile pentru serviciile SEO? Îți pun la dispoziție oferta mea pentru serviciile de optimizare SEO! Bineînțeles că o agenție sau un freelancer are alte prețuri… Eu ți le dezvălui pe-ale mele…

Înainte de a începe, dă-mi voie să te-ntreb: știi cu ce se „mănâncă” SEO și care-i rolul său?

SEO este o latură a marketingului prin care este promovat un site web. De ce? Pentru ca acesta să apară în topul căutărilor pe anumite cuvinte cheie specifice acelui domeniu de activitate, iar ulterior, să atragă vizitatori cu scopul de a se transforma în clienți.

Până la urmă, rolul unui site web este acela de a-ți face afacerea mai vizibilă și de a-ți crește profitul (vânzările).

Îți recomand cu drag articolul „Merită să investești în SEO?”. Treaba mea nu-i să te conving… În calitate de antreprenor, mi-e cel mai greu să lucrez cu un client care nu știe ce vrea… Vrei ceva? Atunci te pot ajuta! Nu știi ce vrei? Te rog să te documentezi și apoi să revii.

Îți pot recomanda N articole pe subiectul SEO sau poți căuta pe Google sau pe YouTube… Ideea e să te informezi bine înainte de a te decide. Când vine vorba de SEO, e ceva de care ai nevoie 100%.


Prețuri audituri

Primul pas care trebuie făcut în SEO este analiza site-ului web. Această analiză se mai numește audit. În ce constă acest audit? Efectuez 3 tipuri de audituri:

Fiecare tip de audit este important și recomandat pentru că formează un întreg.

Auditul tehnic are rolul de a analiza mai mult partea tehnică a site-ului. Creez și site-uri web, deci nu-i problemă pentru mine să consult un site din punct de vedere tehnic. Prețul pentru auditul tehnic este 199 de lei.

Auditul on-page are rolul de a analiza fiecare pagină (sau articol) a site-ului. Nu e o muncă foarte migăloasă pentru că știu direct la ce să mă uit. Am nevoie să mă conectez la site-ul tău cu un utilizator cu privilegii restrânse (de editor) și îmi pot desfășura activitatea în liniște… Prețul pentru auditul on-page este de 15 lei/pagină.

Auditul off-page ține mai mult de analiza site-ului din perspectiva domnului Google. Dacă în viață e bine să nu-ți pleci urechea la tot ce spune lumea, e recomandat să vezi cum te privește domnul Google.

Până la urmă, Google, ca motor de căutare, e foarte important pentru site-ul tău. Practic, te afli la el pe teritoriu sau în oraș… Prețul pentru un audit off-page este 199 de lei.

Pentru mai multe detalii cu privire la fiecare audit, îți recomand informațiile de pe pagina „Audit SEO”.

În urma auditului, intră în joc următoarea etapă: Optimizarea!


Prețuri optimizări SEO

După ce am finalizat auditul (auditurile), e vremea să m-apuc de rezolvarea tuturor problemelor apărute, iar apoi să trec la partea de creare de conținut pentru cuvintele cheie pentru care vrei ca site-ul tău să apară în topul căutărilor pe Google.

E lesne de înțeles faptul că orice audit nu se face degeaba? Ce facem cu rezultatele? De ce există problemele? Orice problemă merită „atacată” cu tentative de rezolvare, nu-i așa? Ei bine, orice problemă izvorâtă în urma auditului trebuie rezolvată!

Partea cea mai complicată este „lupta” pentru cuvintele cheie. Pentru ce cuvinte cheie vrei să apară site-ul tău în top pe Google? Trebuie să te uiți și la concurență, care nu doarme… Sunt alți „SEOmani” care lucrează de ceva timp la site-uri și au conținut relevant pentru acele cuvinte cheie.

Pentru a intra în topul afișărilor pentru anumite cuvinte cheie, este foarte important să ai articole de blog optimizate SEO cu acele cuvinte…

Fii pe pace! Te ajut și cu articole de blog. Prețul pentru un articol este dat de numărul de cuvinte, astfel:

  • 59 RON: 500 – 600 cuvinte
  • 79 RON: 700 – 800 cuvinte
  • 99 RON: 900 – 1000 cuvinte
  • 149 RON: 1.500+ cuvinte
  • 179 RON: 2.000+ cuvinte

Dacă alegi să colaborezi cu mine, primești și o serie de beneficii. Precizare: toate articolele de blog pe care le scriu sunt optimizate pentru SEO!

Prețurile pentru campaniile SEO le găsești pe pagina „Pachete servicii SEO”.

Dacă vrei un preț pe oră, atunci inclusiv la audit, spune-mi. Pentru unii clienți e mai confortabil să știe cât s-a lucrat la proiect, iar pentru alții contează doar rezultatul final. Bineînțeles că primești rapoarte lunare.

Garantez rezultatele? Nu promit nimic, dar garantez că ai toate șansele ca site-ul tău să fie în top pe Google! Concurența nu doarme, dar nici eu nu mă las! Sloganul meu este următorul: „Binele-i bun atunci când e bine făcut”.


Ai nevoie de SEO?

Inevitabil, orice site web are nevoie de SEO! Dacă vrei ca afacerea ta să fie vizibilă pe Google, atunci SEO este prietenul tău, iar eu ajutorul tău…

Pentru mai multe detalii, te rog să mă contactezi pe WhatsApp la numărul de telefon +40 748 779 701. Mulțumesc!

P.S. Dacă vrei vizibilitate și pe rețelele de Social Media, te pot ajuta și acolo! Îți recomand să-ți alegi unul dintre pachetele de pe pagina „Creare conținut Social Media”.

Distribuie:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Impresii
Vezi toate comentariile