fbpx

„Binele-i bun atunci când e bine făcut.” (Horja Robert Emanuel)

Îmi place să creez, să am idei, să inventez, dar cel mai mult îmi place să mă joc cu ceea ce creez și să pun punctul pe „i” prin idee, invenție și inovație. Aici cred că se găsește succesul binecuvântării mele profesionale și personale.

Blog

Contact

Consultant
Servicii digitalizare IT

Ai nevoie de servicii pentru digitalizarea afacerii tale? Cauți un consultant care să te-ndrume și să te-ajute, chiar să implementeze ceea ce ai nevoie? Știi de ce ai nevoie? Hai să-ți explic pas cu pas.

Digitalizarea este deja inclusă în legislația europeană. Toate statele membre Uniunii Europene au ca sarcină implementarea digitalizării. Nu doar Uniunea Europeană „trage” tare pentru digitalizare, ci mai ales țările dezvoltate din Asia, plus Statele Unite ale Americii.

E drept că procesul digitalizării este un pic mai greoi când lucrezi cu statul. De câte ori ai așteptat la ghișeuri? Cât timp ai pierdut doar plimbându-te cu o foicică dintr-o parte-ntr-alta, de la un ghișeu la altul, de la o instituție la alta? Nu-i așa că ți-a fost pusă răbdarea la încercare?

Dar ce zici de afacerea ta? Cât de mult poate fi digitalizată sau chiar automatizată? Poate zici că ai doar o florărie și nu este necesară digitalizarea. Ei bine, trebuie să știi că o florărie ar putea să facă senzație în mediul online, mai ales pe rețelele de Social Media.

Sunt mai multe zone în care poți să-ți digitalizezi afacerea, iar Social Media pare cea mai la îndemână. Aproape toată lumea are un cont pe Facebook sau pe Instagram, nu-i așa?


Promovare pe Social Media

Se știe că Social Media este un fel de gaură neagră a timpului. Majoritatea persoanelor care intră pe o rețea de socializare, ajung să-și piardă timpul.

Zici că intri pe Facebook doar să vezi ceva anume, dar uiți imediat când te întâmpină alte postări și dai „scroll” toată ziua „Bună ziua”, corect? Poate că nu toată ziua, dar ai prins ideea…

Trebuie să știi că rețelele de Social Media pot fi folosite și spre folosul tău. Cum? Promovându-ți afacerea! Dacă tot am adus în discuție la început florăria, ar fi bine să îți faci un cont frumos, aranjat, prezentabil, fie pe Facebook, fie pe Instagram (fie o pagină de Facebook legată la contul de Instagram) și să postezi aranjamente florale interesante.

Îți zic un mic secret? Hai că ți-l scriu… Fie vorba între noi: pe rețelele de socializare, lumea e fascinată de frumos! Ai o afacere? Oferi produse de calitate sau servicii de clasă? Neapărat trebuie să-ți promovezi afacerea pe Social Media!

Dacă vrei să colaborezi cu mine pe partea de Social Media, te invit să citești informațiile de pe pagina „Creare conținut Social Media”. Acolo vei găsi pachetele și tarifele mele pentru crearea de conținut digital.

Te pot ajuta și cu partea tehnică dacă ai nevoie. Întotdeauna e bine să ai o protecție în mediul online.

Promovarea pe rețelele de Social Media este cea mai la îndemână. Nu toată lumea știe să-și facă un site pentru a se promova pe Google, dar aproape toată lumea știe să-și facă un cont de Facebook sau de Instagram, nu-i așa?

Pentru crearea site-ului web te poți baza pe mine!


Promovare web pe Google

Ai un site web? Dacă da, atunci mai ai nevoie doar de SEO. Ce este SEO? Este partea responsabilă cu afișarea site-ului tău în căutările pe Google sau pe orice alt motor de căutare.

De exemplu, dacă ai un site de mașini, care se numește turbo4.ro (site inexistent), atunci lumea ar trebui să te găsească după anumite cuvinte cheie precum „mașină”, „service auto”, „vânzări mașini”, „mașini second hand” sau ceva asemănător în funcție de ce faci cu mașinile respective. În niciun caz nu trebuie să zici că ai implementată partea de SEO dacă lumea te găsește după numele site-ului (turbo4.ro).

Lumea trebuie să te găsească în funcție de ce oferi. Dacă oferi flori, atunci trebuie să te găsească după căutări specifice cu flori („florărie”, „florărie Arad”, „aranjamente florale” etc.).

Anterior am dat un exemplu unde am inclus orașul Arad. Știai că dacă ai un site optimizat pe cuvântul orașului din care este afacerea ta, ai toate șansele să fii în top pentru oamenii din orașul respectiv? De exemplu, dacă eu sunt din Arad și caut „aranjamente florale”, atunci site-ul tău optimizat SEO pentru cuvântul „Arad”, va fi cireașa de pe tort, adică în topul afișărilor pe Google.

Promovarea web pe Google este una în care ai nevoie de răbdare. Lucrurile nu se întâmplă peste noapte. Ai nevoie de perseverență, de o strategie clară și neapărat de conținut. Ce fel de conținut? Îți recomand să citești articolul „Articolele de blog: mană cerească pentru site-ul web!”.

Un site web are mare nevoie de articole de blog! De ce? Pentru că articolele de blog pot fi optimizate SEO, iar cu cât ai mai multe articole de blog ce conțin cuvinte cheie specifice pentru afacerea ta, cu atât mai mult domnul Google va considera site-ul tău mai important și mai relevant.

Dacă nu ai un site web, îți pot crea unul. Poți vizita pagina „Aplicații WEB” și să vezi prețurile pentru serviciile web pe care le ofer.

Și dacă ai un site, și dacă îți voi crea unul, tot vei avea nevoie de SEO. SEO vine de la „Search Engine Optimization”, astfel că fără o optimizare ca la carte, site-ul tău este (aproape) inutil. Decât să ai un site web pe post de breloc, mai bine îți faci un cont pe linktr.ee sau pe beacons.ai.

Te pot ajuta cu servicii SEO pentru promovarea site-ului web pe Google! De fapt, te pot ajuta (aproape) cu orice servicii în ceea ce privește digitalizarea! Îți recomand să dai o „geană” pe pagina „Servicii” și poți să-mi spui ulterior cu ce anume vrei să te-ajut.


Contact

Ai nevoie de un consultant IT care să te ajute cu digitalizarea afacerii? Te rog să mă contactezi pe WhatsApp la numărul de telefon 075 041 7794. Mulțumesc!


„Binele-i bun atunci când e bine făcut.”

✍ Horja Robert Emanuel
CEO & Director HRE CONSULTANT S.R.L.
WhatsApp 075 041 7794

Distribuie:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Impresii
Vezi toate comentariile