„Binele-i bun atunci când e bine făcut.” (Horja Robert Emanuel)

Îmi place să creez, să am idei, să inventez, dar cel mai mult îmi place să mă joc cu ceea ce creez și să pun punctul pe „i” prin idee, invenție și inovație. Aici cred că se găsește succesul binecuvântării mele profesionale și personale.

Blog

Contact

SEO
Servicii SEO 100%

Ce înseamnă servicii SEO? Faptul că site-ul tău este analizat din scoarță-n scoarță în urma unui audit, iar cu rezultatele izvorâte se trece în etapa de optimizare, adică de rezolvare a problemelor…

Ai nevoie de servicii SEO 100%? Orice site are nevoie, nu doar site-ul tău… Chiar și site-ul meu are nevoie de SEO, dar fiind IT-ist și blogger, e deja pe „modul” optimizare…

Partea de SEO se ocupă cu optimizarea site-ului pentru domnul Google, ca acesta să-ți afișeze site-ul în topul căutărilor pe anumite cuvinte cheie specifice domeniului tău de activitate.

Bineînțeles, ca să apari în topul căutărilor, ai mare nevoie de conținut (text) cu acele cuvinte. Te ajut în privința asta cu articole de blog, fie că ai magazin online, fie că ai un simplu site.

Dacă ai un site cu experiență (sau vechi), atunci e recomandat să ai măcar 1 articol pe săptămână, iar dacă ai un site nou (proaspăt scos din cuptor), atunci ai nevoie de minim 2 articole pe săptămână.

Mă gândesc că scopul site-ului tău sau al afacerii tale este să aducă potențiali clienți și ulterior să-ți crească numărul vânzărilor. Scriu bine? Sper că da…

Ai pe cineva care se ocupă cu partea de SEO la site-ul tău? Dacă nu, atunci te pot ajuta cu plăcere. Chiar și dacă ai, îți pot face un audit și afli cum se comportă site-ul tău în online din partea unui consultant imparțial.

Știai că SEO nu se face de azi pe mâine, ci este un proces care durează și ani (sau cât timp e în „viață” site-ul)? Dacă vrei să apari în topul căutărilor pe Google cu ajutorul cuvintelor cheie „știri”, nu-ți garantez că vei reuși nici măcar în 2 ani.

În schimb, dacă alegi cuvintele cheie „știri pozitive și amuzante”, te ajut cu plăcere și în 6 luni tragem linie… Sigur prinzi prima pagină în căutări!

Cu cât site-ul tău este mai în față la afișări, cu atât mai mult cresc șansele să primești mai mulți vizitatori.

Pentru mai multe detalii, te rog să mă contactezi pe WhatsApp la numărul de telefon +40 748 779 701. Mulțumesc!

P.S. Îți las și o listă de prețuri, să fiu sigur că discuția noastră nu se oprește la preț. Apropo, am prețurile afișate și pe pagina cu toate serviciile pe care le ofer.

Prețuri:

 • Audit SEO:
  • audit tehnic: 199 RON
  • audit on-page: 15 RON per pagină
  • audit off-page: 199 RON
 • Optimizare SEO: vezi aici pachetele SEO.
 • Articole de blog:
  • 59 RON: 500 – 600 cuvinte
  • 79 RON: 700 – 800 cuvinte
  • 99 RON: 900 – 1000 cuvinte
  • 149 RON: 1.500+ cuvinte
  • 179 RON: 2.000+ cuvinte
  • (vezi bonusurile gratuite pe care le ofer pe pagina „Articole de blog”)

„Binele-i bun atunci când e bine făcut.”

Distribuie:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Impresii
Vezi toate comentariile