„Binele-i bun atunci când e bine făcut.” (Horja Robert Emanuel)

Îmi place să creez, să am idei, să inventez, dar cel mai mult îmi place să mă joc cu ceea ce creez și să pun punctul pe „i” prin idee, invenție și inovație. Aici cred că se găsește succesul binecuvântării mele profesionale și personale.

Blog

Contact

SEO
Ai nevoie de articole pentru blog?

Ai nevoie de articole pentru blog optimizate din punct de vedere SEO? Contactează-mă pe WhatsApp la numărul +40 748 779 701!

Lansarea mea în mediul online ca și creator de conținut a început prin scrierea de articole, fiind pasionat de scris.

După ce mă informez asupra domeniului în care vreau să scriu, pot să declar liniștit că pot scrie despre aproape orice (oricând și oriunde…).

Cultura generală, arta de a scrie, creativitatea și cunoștințele în domeniul SEO, sunt calitățile elementare (dar esențiale) cu care sunt binecuvântat să scriu articole potrivite pentru aproape orice tip de blog.

De ce folosesc structura „aproape orice”? Pentru că nu-mi permit să mint și să afirm faptul că pot scrie despre orice. De exemplu, nu pot scrie despre mizerii, despre afaceri care implică jocuri de noroc, prostituție online și orice altceva are legătură cu minciuna și depravarea.

Dacă ai un site nou, atunci e recomandat să ai măcar 2 articole noi pe săptămână. Dacă ai un site „cu experiență” (să nu-l numesc „vechi”), atunci 1 articol bun pe săptămână este suficient.

Bineînțeles, niciodată nu este suficient dacă vrei să-ți vinzi produsele…

Cât costă un articol? În cazul meu, prețul este de 94 de lei (19 euro) per articol și primești următoarele bonusuri gratuite:

  • optimizare SEO;
  • indexare manuală în Google;
  • distribuire în grupuri de Facebook;
  • strategie de linkuri (vizibilă după 4-5 articole);
  • la fiecare 6 articole primești un articol gratuit (reclamă dedicată) pe blogul meu: horjarobert.ro;
  • la fiecare 8 articole primești o promovare organică pe Facebook la 1 articol deja scris.

De ce să postezi lunar articole de blog?

Dacă postezi lunar articole de blog, domnul Google va considera site-ul tău ca fiind unul relevant, iar pe tine un administrator serios, din moment ce oferi potențialilor clienți informații cu privire la domeniul tău de activitate (sau dacă ești un simplu blogger…).

Articolele de blog sunt o investiție foarte bună pe termen lung. Nu mă folosesc de Google Ads și nu-ți pot garanta trafic imediat pe articolele scrise, dar îți pot garanta vizibilitate pe termen lung. Cum?

Neapărat trebuie să ai integrat Google Search Console pe site! Dacă folosești platforma WordPress, atunci îți configurez gratuit pluginul Site Kit, în caz că nu este configurat.

Precizare: scriu articole optimizate din punct de vedere SEO pentru WordPress, iar dacă ai un alt tip de CMS (Content Management System), atunci putem negocia (de obicei, nu iau astfel de proiecte).

Nu poți intra în top pe Google cu un singur articol, fără să ai alte articole pe aceleași cuvinte cheie… Ai nevoie de răbdare și de o strategie de conținut.


Ai o strategie de conținut?

Mă bucur că am idei când vine vorba de scris, deci te pot ajuta cu o strategie de conținut destul de stufoasă.

Pot crea o strategie de conținut în funcție de domeniul afacerii tale. Nu doar atât, dar pot acoperi o gamă mai largă de domenii pentru a atrage și a fideliza potențialii clienți care vizitează site-ul.

Dacă ai o strategie de conținut pe care „mergi” sau pe care ai urmat-o (sau pe care vrei să o continui), atunci mi-o poți prezenta fără nicio problemă.


Ai nevoie de articole pentru blog?

Cu siguranță că oricine deține un site pentru afacerea lui are nevoie de postări lunare cu articole de blog. A fi în topul căutărilor din Google contează enorm!

Este mai important să fii mai vizibil pe Google decât pe o rețea anume de socializare!

Totuși, nu trebuie să neglijezi puterea de vizibilitatea a unei rețele de socializare. Pentru orice tip de afacere, recomand vizibilitatea pe Facebook.

Facebook este motorul principal de promovare când vine vorba de atragerea și fidelizarea potențialilor clienți, după domnul Google.

Aștept cu plăcere să mă contactezi pe WhatsApp la numărul +40 748 779 701.

P.S. Ofer și servicii de optimizare SEO pentru site-ul tău, în caz că dorești o vizibilitate mai bună în clasamentul Google.

„Binele-i bun atunci când e bine făcut.”

Distribuie:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Impresii
Vezi toate comentariile