„Binele-i bun atunci când e bine făcut.” (Horja Robert Emanuel)

Îmi place să creez, să am idei, să inventez, dar cel mai mult îmi place să mă joc cu ceea ce creez și să pun punctul pe „i” prin idee, invenție și inovație. Aici cred că se găsește succesul binecuvântării mele profesionale și personale.

Blog

Contact

Salutare! Orice site web are nevoie de servicii SEO! Fie că ești din județul Alba (din Alba Iulia, Abrud, Câmpeni, Cugir, Ocna Mureș, Zlatna etc.), fie că ești din România, îți pun la dispoziție servicii de SEO pentru ca site-ul tău să fie în topul căutărilor pe Google, conform domeniului tău de activitate! 

Pentru mai multe detalii, te rog să-mi scrii pe WhatsApp la numărul de telefon 075 041 7794.

Cuprins

Vrei să-ți dezvolți afacerea din Alba Iulia în toată România?

Dezvoltarea afacerii în România

Ai o afacere în Alba Iulia? Vrei să intri cu serviciile tale și în mediul online? Dacă ai o afacere și nu o ai expusă pe internet, acum e momentul potrivit să te gândești bine și să te hotărăști cât de mult vrei să te extinzi…

Poate ai un magazin într-o zonă retrasă a orașului sau poate chiar în centru. Cum îți merge? Ești mulțumit de vânzări? Un magazin online ți-ar fi de folos! De mare folos! E-adevărat că ai nevoie de un pic de logistică, dar la partea de livrare nu cred că nu găsești pe cineva cu care să colaborezi…

Orice afacere ai, fie că ești instalator, fie că vinzi frigidere, fie că ești frizer, fie că ești IT-ist, e musai să fii în online! De ce? Pentru vizibilitate! Câtă lume știe că vinzi frigidere? În afară de cercul tău de oameni sau de raza de acțiune a magazinului, probabil că nimeni altcineva… 

Dacă vrei să-ți dezvolți afacerea, atunci trebuie să te-apuci de treabă și să intri încet-încet în zona online. Nu-ți garantează nimeni succesul fără o muncă asiduă, dar nu cred că te temi de muncă. Știm amândoi (și tu, și eu), că lucrurile bune se întâmplă în timp, după multă muncă, deci e exclusă varianta cu „aici și-acum” sau ceva șmecherie prin care să ai succes rapid. 

Vrei succes la clipeală? Atunci mai bine te pui la somn…

Alba Iulia este un oraș frumos, îmi face plăcere să vizitez Cetatea Alba Carolina ori de câte ori am ocazia. Apropo, de unde află lumea că la Alba Iulia există o cetate impunătoare, aranjată și primitoare? De pe internet! Nu cred că din cărțile de istorie… O grămadă de oameni au vizitat Alba Iulia doar fiindcă au văzut cât de bine arată cetatea (și orașul) pe internet.

Dorești să afle lume și de afacerea ta? Ai nevoie de SEO!

De ce ai nevoie de SEO?

SEO nu este un moft, ci o necesitate! Cu ce se ocupă SEO? Hai să-ți zic momentan că este o unealtă de marketing, de promovare, în care răspândești pe internet oferta serviciilor sau produselor tale.

Internetul a „explodat” în România în jurul anilor 2005-2007, deja pe vremea aceea se renunța la internetul prin cablul de telefonie (care era și destul de costisitor), și se trecea la internet prin cablul cu fibră optică (de mare viteză). 

Românii sunt obișnuiți să folosească internetul. Ce folosesc cel mai des pentru a intra pe internet? Îl folosesc pe domnul Google. Multă lume nu știe că internet nu înseamnă Google, dar asta e altă discuție… Totuși, e bine că românii știu să caute pe Google orice au nevoie. Aici este și avantajul tău ca antreprenor.

Un antreprenor trebuie să facă profit, corect? Ăsta-i principalul motiv pentru care ai o afacere. Din moment ce potențialii clienți se află pe internet și caută tot felul de chestii pe Google, nu ar fi cazul să fie și afacerea ta pe-acolo? Ai un site? Dacă nu ai, te ajut și îți pot crea unul. În schimb, dacă ai un site, atunci cât de bine este optimizat pentru SEO? Pentru a afla, ai nevoie de un audit SEO.

Dacă ai pe cineva care se ocupă de SEO, atunci ai nevoie de un audit SEO o dată la un an sau doi ani. Vrei să mă ocup eu de SEO pentru site-ul tău? Trebuie să încep cu un audit. 

Audit SEO

Ce este un audit pentru un site web? Exact ce sunt analizele medicale pentru om sau revizia tehnică la mașină. Auditul este pur și simplu o analiză care are rolul de a verifica sănătatea site-ului web.

Personal, segmentez auditul în 3 părți, și anume:

  1. audit tehnic
  2. audit on-page
  3. audit off-page

Fie vorba între noi, dacă e musai (și va fi musai la un moment dat), voi face și un audit local. Segmentez acest audit pentru că în etapa următoare va trebuie să mă ocup de rezolvarea problemelor descoperite (dacă sunt), iar ulterior să trec la partea de optimizare.

Ce înseamnă partea de optimizare? Este cea mai mare și mai de durată „bătălie”. De ce? Pentru că e o luptă în câmp deschis cu toată concurența ta pe cuvintele cheie specifice afacerii tale. Dacă vinzi frigidere, atunci voi avea mult de lucru…

Cu cât cuvintele cheie sunt mai populare, cu atât este mai greu să intri în top pe Google. Pe prima pagină nu e dificil, dar în top este destul de complicat.

Nimic nu este imposibil dacă ești perseverent, nu-i așa? Ei bine, în SEO este nevoie de perseverență. De fapt, este un lucru normal, pentru că site-ul trebuie hrănit în mod constant cu hrană. Ce tip de hrană? Conținut. Ce tip de conținut? Text. Te pot ajuta cu text specific pentru site-ul tău și mai ales cu articole de blog optimizate SEO. 

Optimizare SEO

Optimizare SEO strategie Alba Iulia

După ce mă ocup și rezolv problemele izvorâte în urma auditului, mă așteaptă partea de optimizare. Asta e partea în care primesc „Ordinul Imperial de Războinic” pentru site-ul tău. Deja voi știi pentru ce cuvinte cheie vrei ca site-ul tău să fie în top pe Google, voi ști și cine este concurența ta directă la nivel național (deci nu doar din Alba Iulia) și voi face o strategie.

În ce constă această strategie? În nevoia de creare de conținut, adică de text sau mai precis, de articole pentru blog. Dacă site-ul tău nu este în WordPress, atunci nu prea te pot ajuta cu mare lucru. În schimb, dacă site-ul este în WordPress, atunci am toate „armele” necesare pentru a merge la război.

Un site creat în WordPress are multe unelte pentru optimizarea SEO. Dacă ai un site creat într-un alt tip de CMS (WordPress este un CMS), atunci vedem cum facem pe partea de SEO, am nevoie de un pic de timp să mă dumiresc cum se optimizează o pagină din CMS-ul respectiv.

Îți recomand să citești articolul „Site-ul web nu este un breloc!”. Dacă ai un site doar de prezentare, atunci dă-mi voie să te felicit și îți scriu că o pagină de Facebook ți-ar fi mai eficientă (plus că e gratis). Un site web fără blog e slăbuț. Atât de slăbuț încât îl bate vântul…

Pentru SEO ai nevoie de mult text, adică de multe pagini sau de multe articole de blog. Vrei să intri în topul afișărilor pe Google pentru cuvântul cheie „frigider”? Nu mă lupt cu Altex, eMag și Flanco fără câteva mii de pagini/articole. E „sinucidere” dacă mă lupt cu 10-12 pagini…

Optimizarea SEO trebuie să fie relevantă. Uită expresia „Calitate, nu cantitate”! Ai nevoie atât de calitate, cât și de cantitate. Fiecare pagină sau articol trebuie să aibă o optimizare SEO ca la carte. Pur și simplu ai nevoie de o cetate puternică și impunătoare, exact cum este Cetatea Alba Carolina.

Cetatea Alba Carolina

Îmi place mult Cetatea Alba Carolina. Am scris un articol pe blogul personal (horjarobert.ro), cu titlul „Cetatea Alba Carolina” (poți să-l citești când ai timp).

E foarte ușor pentru turiști să viziteze Cetatea Alba Carolina. La cât de mare și de impunătoare este, nu cred că o poți rata. Mergi la Alba Iulia? Atunci sigur treci și pe la cetate…

În zona aceea dintre Sala Unirii și Muzeul Național al Unirii sunt niște busturi ale unor oameni importanți, care s-au evidențiat la evenimentul marcant din 1918. N-am știut ce e cu acele personalități când treceam pe-acolo. Cunoașteam câte ceva aproape despre fiecare, dar nu am găsit în zonă vreun afiș cu motivul pentru care sunt expuse acele busturi.

Care este motivul pentru care vrei sau ai un site web? Doar de prezentare? Un site de prezentare nu va fi bine indexat în Google. Cine dă click pe pagina a 4-a sau a 5-a când caută ceva? Cauți frigidere și „alergi” pe pagina a 10-a din Google? Nu. Dar cu siguranță dai click pe unul din site-urile afișate în top 10 și apoi în interiorul site-ului „colinzi” toate paginile pentru a analiza toate frigiderele în raport de calitate-preț.

Personal, Cetatea Alba Carolina mi se pare cea mai bine întreținută și cea mai tare cetate din țară. De ce spun (scriu) asta? Pentru că am vizitat o grămadă de cetăți și castele din România, astfel că pot să trag o concluzie pe baza experienței. 

Ar fi bine ca site-ul tău să fie și el unul arătos, întreținut și primitor pentru vizitatori! Dacă vrei să vinzi ceva, trebuie să ții cont și de modul în care prezinți marfa, produsul sau serviciul…

Servicii SEO pentru Alba Iulia

Te pot ajuta cu plăcere dacă vrei servicii SEO locale, strict pentru zona (sau cuvintele) Alba Iulia. Orice succes a început cu muncă. Dacă astăzi vezi prea puține succese, înseamnă că ori lumea nu pune accent pe muncă și așteaptă să cadă ceva de sus, ori depune mult efort, iar succesul nu va întârzia să apară.

Nu pot să-ți promit că dacă vom colabora, site-ul tău va fi în top pe Google după X luni. Pot doar să-ți garantez o treabă bine făcută și faptul că vei învăța pe parcurs cu ce se „mănâncă” SEO. Vei primi lunar un raport cu starea site-ului și o mică analiză a concurenței. 

Bineînțeles, serviciile SEO pe internet vor fi de actualitate la nivel național, deci vom „juca” direct în Liga 1. În orice domeniu de activitate, dacă ești perseverent, ai toate șansele să reușești. Binecuvântarea nu se dă pe gratis celui care nu face nimic! 

Vrei ca site-ul tău să fie cât mai bine poziționat pe cuvintele cheie specifice afacerii tale? Contactează-mă!

Contact

Dacă vrei să discutăm mai multe despre SEO pentru site-ul tău sau poate că ai nevoie de un site web sau poate doar de articole de blog optimizate SEO, atunci te rog să mă contactezi pe WhatsApp la numărul de telefon 075 041 7794. Toate lucrurile bune încep de la o idee, nu-i așa? Tu deja ai o afacere! Succes!

P.S. Prețurile și beneficiile pe care le primești de la mine le găsești pe pagina „Servicii SEO”.

„Binele-i bun atunci când e bine făcut.”

Servicii SEO România

Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Impresii
Vezi toate comentariile