fbpx

„Binele-i bun atunci când e bine făcut.” (Horja Robert Emanuel)

Îmi place să creez, să am idei, să inventez, dar cel mai mult îmi place să mă joc cu ceea ce creez și să pun punctul pe „i” prin idee, invenție și inovație. Aici cred că se găsește succesul binecuvântării mele profesionale și personale.

Blog

Contact

Servicii SEO Timișoara

Ai nevoie de servicii SEO? Dorești să îți extinzi afacerea și să o faci vizibilă pe plan național, nu doar la nivel local, în Timișoara? Îți ofer serviciile mele de SEO! Mai multe detalii pe WhatsApp la numărul 075 041 7794.

Cuprins

Din Timișoara în toată țara!

Din Timișoara în toată țara

Ai o afacere bună în Timișoara, fie în orașul (municipiul) Timișoara, fie într-un oraș din județul Timiș (cum ar fi Buziaș, Deta, Făget, Jimbolia, Lugoj, Recaș, Sânnicolau Mare)? Te felicit pentru faptul că ești un antreprenor! Ai curaj să înfrunți orice problemă și meriți tot respectul!

În ce domeniu este afacerea ta? Indiferent de domeniu, poți să intri fără nicio problemă și fără nicio ezitare în mediul online. Până la urmă, curajul pentru înlăturarea robiei comuniste a început la Timișoara, nu-i așa?

Orașul Timișoara este cunoscut ca fiind orașul cu oameni curajoși, care au avut privilegiul să înceapă ceea ce numim noi astăzi „Revoluția de la 1989”.

Putem spune că fiecare antreprenor face o mică revoluție, în sensul că are curajul să schimbe ceva rău în bine. E limpede faptul că un antreprenor are o grămadă de provocări, dar nu trebuie să te sperie…

Care este regula numărul 1 pentru un antreprenor? Să facă profit! Punct.

Dorești să intri în mediul online cu afacerea ta? Ai un site web? Dacă nu ai unul, îți ofer serviciile mele și îți creez un site web. Poți intra pe pagina „Aplicații WEB” pentru a vedea tarifele mele.

În caz că ai un site web, cât de bine este optimizat? Știi la ce se referă ideea de site web optimizat din punct de vedere SEO?

Un site web optimizat SEO este ușor de găsit în afișările pe Google. Practic și teoretic, din momentul în care ai un site web bine optimizat, atunci ai toate șansele ca site-ul tău să fie victorios, adică să atragă vizitatori, care se transformă în potențiali clienți.

Site-ul web, odată ce este publicat online, trebuie să fie o unealtă principală de a atrage potențiali clienți. În niciun caz nu îți recomand să ai un site web pe post de breloc. Te rog să lecturezi articolul „Site-ul web nu este un breloc!”.

Un site web trebuie să fie victorios, iar acest lucru se poate întâmpla cu ajutorul optimizării SEO!

Site victorios cu SEO

Îmi place Piața Victoriei din Timișoara, arată bine din toate punctele de vedere. Timișorenii știu foarte bine că Piața Victoriei este locul unde a fost proclamată libertatea Timișoarei.

La data de 20 decembrie, 1989, în Piața Victoriei s-a proclamat primul oraș liber din România, și anume, Timișoara!

Vrei să lupți cu site-ul tău pentru a intra în topul afișărilor pe Google? Domnul Google are anumite pretenții care trebuie să fie satisfăcute. Nu e nimic complicat sau imposibil, ci este nevoie doar o doză de curaj și multă muncă.

Trebuie să știi că afacerea ta nu e unică, în sensul că întodeauna există cineva cu o idee asemănătoare. Poate nu mai există o afacere asemănătoare în Timișoara (sau în județul Timiș), dar cu siguranță există la nivel național. SEO trebuie făcut la nivel național, nu doar la nivel local. Din Timișoara trebuie să se audă vestea în toată țara, corect? 

Dacă tot e Timișoara locul de unde pornesc lucrurile bune, atunci ar fi bine ca să pornești și cu afacerea ta în mediul online și să o faci cunoscută. Apropo de mediul online, te pot ajuta și cu partea de creare conținut digital pe Social Media, în special pe Instagram și Facebook. Pachetele cu prețuri în funcție de numărul de postări săptămânale, le găsești pe pagina „Creare conținut Social Media”. 

În secolul XXI (secolul vitezei), unde toate se-ntâmplă pe repede-nainte, prezența în mediul online este obligatorie! Mai devreme sau mai târziu, digitalizarea va fi inevitabilă.

Care este primul pas pentru optimizarea SEO, adică pentru un site victorios cu SEO? Auditul SEO!

Audit SEO

Ce este un audit SEO? Este o pură analiză a site-ului web. Gândește-te la auditul SEO că este la fel ca inspecția tehnică (anuală) la mașină sau ca analizele medicale (anuale) la om.

Când este nevoie de un audit SEO? Dacă îți fac eu site-ul web, atunci nu-i nevoie de un audit SEO pentru a-l optimiza în continuare din punct de vedere SEO. În schimb, dacă ai un site cu vechime și nu are cine să se ocupe de SEO, în momentul în care vrei să-l dai pe mâna unui „SEOman”, auditul este primul pas care trebuie făcut.

Sunt mai multe tipuri de audit, dar eu prefer să fac unul mare și să-l segmentez în 3 părți, în felul următor:

  1. audit tehnic
  2. audit on-page
  3. audit off-page

Fiecare parte de audit este importantă. Chiar dacă sunt diferite, imaginează-ți că sunt o felie dintr-un întreg. Dacă-ți place tortul, nu cred că faci mofturi și nu cred că alegi felia din stânga în detrimentul feliei din dreapta, decât dacă cea din stânga este mai mare…

După ce am datele din urma auditului, mă apuc imediat de rezolvarea problemelor, iar mai apoi trecem și la partea de cuvinte cheie, analiza concurenței și crearea noului conținut. Apropo de conținut nou, îți recomand să ai un blog. Un blog este important atât pentru un magazin online, cât și pentru un site de prezentare.

Pentru a fi în topul afișărilor pe Google, ai nevoie de cât mai multe pagini bine văzute (și puse). 

Faza de optimizare este o distracție în adevăratul sens al cuvântului. Înainte de-a scrie câte ceva despre optimizare, trebuie să fii conștient că rezultatele nu apar peste noapte, dar ca în orice lucru, dacă faci ceva de calitate, este imposibil să nu se observe. Nu garantez rezultate, dar garantez calitate! Rezultatele apar ulterior…

Optimizare SEO

Optimizare SEO la Timișoara

În ce constă optimizarea SEO? Aici e felia aia mare de SEO sau altfel spus, inima fabricii sau chiar inima site-ului web. În mod normal, inima site-ului web este pe serverul unde este găzduit, dar prin SEO, emoțiile inimii site-ului sunt transmise direct pe serverele de la Google.

Apropo de serverele de la Google, primul lucru pe care l-am învățat la o materie de la facultate (Automatică și Informatică Aplicată), a fost acela de a da un „ping” la Google. Dacă ești pe laptop sau pe desktop, poți să deschizi consola (de pe orice sistem de operare: Windows, Linux, macOS) și scrie tot ce pun între ghilimele: „ping 8.8.8.8” sau „ping google.com”. Apasă tasta „Enter” și observă ce se întâmplă.

Cu ajutorul comenzii „ping”, practic ai trimis un mesaj să vezi dacă e cineva acasă la Google. Ai văzut că ai primit 4 răspunsuri? În mod normal, 3 răspunsuri ar fi fost îndeajuns, dar ai primit 4 ca să fii sigur că nu mergi în vizită degeaba… În fine, explicația este mult mai amplă.

Optimizarea SEO a site-ului tău reprezintă cel mai important mod de promovare. Fără SEO, un site n-are nicio posibilitate să se poziționeze în topul căutărilor pe Google sau pe alte motoare de căutare. În secolul vitezei (XXI), mai ales când sunt atâtea agenții de SEO și de marketing, orice site ar trebui să aibă parte de SEO.

E limpede că nu vei găsi două agenții care să-ți ofere aceeași strategie de SEO, dar în mare, te poți baza că vor face SEO. În lumea asta plină de „SEOmani” e ca în tenis: unul e Nadal, altul Federer, celălalt e Đoković, iar ce a rămas a rămas… La fel e și în fotbal: unul e Ronaldinho, altul e Messi, mai apare câte un Ronaldo (Cristiano și Nazário) și alții. Important e să nu ai un site fără SEO. Până la urmă de ce să-ți faci un site web dacă nu iei în calcul partea de promovare? Vrei să vinzi, nu-i așa? Ei bine, trebuie să știi că în mediul online, fără promovare, e greu, enorm de greu și extrem de greu…

SEO se face pe termen lung, chiar dacă ajungi în topul afișărilor pe anumite cuvinte cheie. Pentru domnul Google este importantă perseverența. Nu-i așa că perseverența este o calitate rară? Site-ul tău trebuie să fie perseverent la nivel de text, adică, mai exact, trebuie să aibă periodic conținut proaspăt. Ce fel de conținut? Articole de blog!

Parcul Rozelor

Îți place Parcul Rozelor? Arată bine și merită să faci o plimbare, mai ales dacă ești pe centru. 

Pentru ce este cunoscut Parcul Rozelor? Pentru flori. În perioada interbelică, parcul se numea Rosarium și avea peste 1200 de varietăți de trandafiri etichetate.

De ce aduc în discuție faptul că existau atât de mulți trandafiri? Pentru că un site web care are articole de blog, are toate șansele să fie în topul afișărilor pe Google. 

Cu 1200 de articole de blog te poți bate inclusiv cu cele mai mari site-uri (sau magazine online) din România, cum ar fi: emag.ro, olx.ro, elefant.ro, altex.ro, cel.ro.

Un site fără un blog în spate (sau în față), n-are șanse să cucerească nimic important. Personal, n-am niciun site fără optimizare SEO și nici n-am de gând să fac unul vreunui client doar de dragul de a avea un site fără SEO. Nu e păcat să nu faci binele din moment ce știi să-l faci? 

Prefer să fac o treabă bună și să mă ocup inclusiv de site-urile mele personale, mai ales că sunt scriitor și pot să scriu fără probleme articole de blog optimizate SEO. Îți recomand să dai o „geană” pe pagina „Articole de blog” pentru a vedea ce bonusuri gratuite primești dacă alegi doar partea de articole de blog din serviciile mele. Poate ai o agenție care se ocupă de SEO și vrei să externalizezi partea cu scrierea de articole. Pot să te ajut cu plăcere!

Articolele de blog joacă rolul de a menține site-ul în top (sau cel puțin la vedere). Scopul optimizării din punct de vedere SEO trebuie să fie topul (prima pagină) și cel mai important aspect, să fie de durată, adică toate articolele să fie bine optimizate și actualizate periodic.

Servicii SEO de durată

Cum trebuie să fie realizată munca pentru ca un lucru să fie de durată? Calitativă, corect? Este eminamente esențial ca în orice domeniu, orice ai face, să pui preț pe calitate! Nu fă lucruri de „mântuială”! Nu doar că-ți pierzi timpul, dar vei pierde timpul și banii altora…

Google are o serie de algoritmi care monitorizează constant toate informațiile de pe internet. Internetul este inclus într-o mare enormă de informații (sau metadate), astfel că trebuie să te gândești bine cum vrei să se poziționeze site-ul tău în online. Nu ești singurul! Poate ai produse unice, dar cu siguranță la nivel național nu ești unic.

Oferi servicii sau produse calitative? Atunci e onoarea mea să colaborez cu tine! Cine se-aseamănă, se-adună, nu-i așa?

Orice lucru de calitate este durabil!

Servicii SEO Timișoara

Timișorenii au planuri mari, nu-i așa? Îi cred în stare, mai ales că de-acolo s-a pornit revoluția… Infrastructura Timișoarei este una foarte dezvoltată, comparativ cu alte orașe din România, iar partea asta de IT (digitalizare) este la un nivel bun. Sunt companii din afară care fac o treabă bună cu oamenii de la Timișoara. Bravo lor!

Te felicit pentru dorința de a-ți propulsa site-ul web cât mai sus în topul căutărilor pe Google! Un site web fără SEO e ca o supă fără sare. Condimentele trebuie să fie nelipsite! Gustul mâncării trebuie să fie condimentat! La fel și site-ul web trebuie să fie „condimentat” cu SEO!

Prefer să nu mai scriu nimic și să trecem la treabă!

Contact

Te rog să mă contactezi pe WhatsApp la numărul de telefon 075 041 7794 și discutăm mai multe despre serviciile SEO pe care ți le pot oferi. 

Poate dorești să-ți fac un site web sau poate ai nevoie de servicii de promovare pe Social Media (Facebook & Instagram) sau poate vrei pur și simplu câte un articol de blog săptămânal (optimizat SEO).

Te ajut cu orice ai nevoie!

„Binele-i bun atunci când e bine făcut.”

Servicii SEO România